Muzică electronică fabricată în Timișoara: Freejay meets Ella a lansat un nou...

Muzică electronică fabricată în Timișoara: Freejay meets Ella a lansat un nou single

0
DISTRIBUIȚI
Freejay meets Ella

Proiectul timișorean FreeJay meets Ella a revenit în fața melomanilor cu videoclipul piesei „Call of the Sirens“, melodia fiind înregistrată și mixată la studioul local DSPro.

„În cazul acestei piese, am tins către un sound mai cinematic decât în cele precedente, cu o mai mare expresivitate și «adâncime» a sunetului. «Call of the sirens» este inspirat din vechiul mit al «oamenilor mării», ființe acvatice antropomorfe, un fel de «hibrizi» ascunși, care nu interacționează prea mult cu «lumea oamenilor», aflată la suprafață.


Au o atitudine suspicioasă față de specia umană, iar întâlnirile cu reprezentanții ei nu au parte de un final fericit. Videoclipul a fost realizat de mine și de Attila, fiindcă, pe lângă partea de sunet, ne pasionează și aspectele vizuale ale proiectului nostru. Nu a fost nevoie să ne gândim prea mult la elementele vizuale, fiindcă Attila are un adevărat talent de a compune muzică pe care o poți «vedea”. Este foarte ușor de «construit» pe ideile lui, atât muzică și text, cât și imagini“, a spus Ella Jebelean, cea care alături de Atilla Lukinich este în spatele acestui proiect experimental de muzică electronică.

Proiectul timișorean a reușit să atragă atenția melomanilor prin mai multe single-uri care au avut parte de un feedback pozitiv. FreeJay meets Ella a debutat cu cinci ani în urmă și a susținut un recital în cadrul festivalului „Codru” care a avut loc cu doi ani în urmă și a colaborat în același an cu Timișoara Film Society pentru soundtrackul filmului „Pisica Verde”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.