Nasleu, hărțuind o angajată de la Piețe SA: ”O să pari că...

Nasleu, hărțuind o angajată de la Piețe SA: ”O să pari că ești o curvă. Tot eu o să conduc, proasta p..lii. Ați luat-o la colțul gurii” AUDIO

11
DISTRIBUIȚI

 

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei noi înregistrări audio în care Ioan Nasleu, fostul director general de la Piețe SA, o umilește pe o angajată, bănuită ca fiind cea care a dat presei înregistrarea cu ședința în care prietenul de chefuri al interlopilor îi șantaja pe subordonați că le va face publice ”amantlâcurile”. Totul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în prima zi de lucru a lui Nasleu după ce a revenit din concediul din SUA și cu puțin timp înainte de conferința de presă în care acesta a vorbit despre o așa-zisă relație între Marius Ștefoni, fostul său om de încredere care i-a dezvăluit abuzurile, și contabilă. Limbajul folosit de Ioan Nasleu este unul de interlop, neavând nicio legătură cu poziția publică pe care o ocupa. Înregistrarea a fost făcută în biroul femeii, care era cu o altă colegă, Ioan Nasleu intrând și ieșind de mai multe ori.

”Pune telefonul pe rec, că tot faci înregistrările. Fritz (Dominic Fritz, primarul Timișoarei, n.a.) a acceptat – tot consiliul meu rămâne. Tu o să apari în ziar că ești o curvă, amanta lui Marius. Astăzi apari în ziar, cu înregistrările tale cu tot, muisto.


O să pari că ești o curvă. Pune pe rec să audă bărbatul tău că ești curva unui țigan cu zece clase. Pune pe rec. Nu mai umbla în acte. S-a acceptat ce am vrut eu – tot eu o să conduc, proasta p..lii. Pune pe rec. Pune pe rec să mai dai la presă că ești proastă, că ești amantă de țigan cu zece clase. (…) Fritz a acceptat ce am zis eu – ați rămas ca niște proști, și tu și țiganul tău, proasto. (…) Proasta dracului că te mut. Tot a rămas cum am dorit eu. Ați făcut degeaba, ați dat înregistrări la presă. Ați luat-o la colțul gurii. Nu mai fă pe proasta, du-te dracu că te-am prins aici, proasto, când înregistrai și nu recunoști. Proasto, pune pe rec, înregistrarea de la tine că am luat camerele când a dat poziția, că am pus camere acolo. Ești o proastă, tu înțelegi că nu ești mai șmecheră ca mine? Pune pe rec – te f..ți cu un țigan. Ești cea mai proastă, facultate la zece clase. Na, ca să vezi cât ești de proastă. Să umbli prin acte și tot proastă vei rămâne. Pune pe rec că ești o proastă, proasta societății”, a răcnit Nasleu care a părăsit încăperea.

A revenit după câteva secunde și și-a continuat agresiunea verbală ”să văd ce zice bărbată-tu când astăzi o să apăreți în ziar, amantlâcuri. Iubita mea, puiul meu. Să văd ce zice bărbatul tău, proasto. (…) Ești cea mai proastă amantă. Dai din cap ca proasta că nu știi. Am câștigat, proasto”. A plecat din nou, iar la întoarcere i-a transmis femeii ”în consiliul de administrație. Evită-mă că tot aici rămân. Înțelegi? O să fii cea mai cea mai bună șefă de piață (…). Ești așa faină cu țiganul. Să mergeți de mână amândoi”.

Ulterior acestei înregistrări, Ioan Nasleu a ieșit inclusiv într-o emisiune TV și a vorbit despre pretinsa relație dintre cei doi angajați de la Piețe SA.

11 COMENTARII

 1. Domnule profesor Robu Nicolae ce ziceți de prietenul dumneavoastră și consilierul dumneavoastră, așa vă consilia????
  Profesore cred că acum vad timișorenii ce intelectual ești și cu cine te ai înfrățit……
  Cred că și tu ești la același nivel cu Nasleu domnule profesor Robu Nicolae…..
  Votați pe viitor Robu Nicolae, și nu uitați să votați tot cu intelectualul Robu Nicolae…

 2. Valorile promovate de profesorul, intelectualul Robu Nicolae!!!! ///
  De aceste valori sau nonvalori Timișoara a fost carmuita.
  Așteptăm autoritățile să își facă treaba.
  Mafia condusă din Primăria Timișoara….

 3. Ai putea verifica si fosta mașină a lui Nasleu VW Toareg, aia cu numere de Germania care acum este inscrisa pe firma Danyflor SRL, a prietenului Ionel Puscas.

 4. angajata sa faca sesizare pt hartuire si intimidare. injurii…….la bulau cu oligofrenu asta.
  sa se duca la…m.sa de idiot si retardat.
  merita …sa stea la racoare

 5. Mafia și interlopii au fost conduse din primărie.!!!!!

  Acum înțelegem de ce nu s a făcut nimic în Timișoara, și poate acum vor înțelege și cei care credeau în Robu Nicolae de fapt cine este cu adevărat inculpatul Robu Nicolae.

  Doar nebunul a fost luat a mai rămas REGINA??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.