Nicolae Robu vine, astăzi, la PRESSALERT LIVE după cinci ani și jumătate

Nicolae Robu vine, astăzi, la PRESSALERT LIVE după cinci ani și jumătate

10
DISTRIBUIȚI

Un nou sezon PRESSALERT LIVE reîncepe, astăzi, de la ora 20,00.


Primul invitat al sezonului este fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, care vine la emisiune după cinci ani și jumătate în care a refuzat dialogul.

În emisiunea găzduită de studiourile on.set.hdv, vom discuta despre evenimentele momentului și despre mandatele de primar ale lui Nicolae Robu.

Emisiunea PRESSALERT LIVE începe la ora 20.00 și poate fi urmărită pe pressalert.ro, pe aplicația PRESSALERT (Apple și Android) sau pe Facebook.

10 COMENTARII

  1. Domnule Boța așa da, trăim să vedem cum inculpatul Robu Nicolae vine la dușman în casă, orare acest individ are rușine????
    Acum văd că inculpatul bagă capul între picioare, își toarnă cenușă și vine la un mare ziarist în emisiune.
    Poate marele ziarist Boța uită să îl întrebe de terenurile furate de la Horticola, cele 10 ha de teren din patrimoniul statului unde șef peste ele era chiar inculpatul Robu Nicolae

  2. Domnule ziarist să nu uitați sa l întrebați pe inculpat cum a furat terenurile de la Horticola de peste 20.000.000 euro?????????

    Poate uitați sau vă faceți că uitați de acest subiect…

  3. După ce a apărut pe toate posturile de știri echipa dansului cu trafic de droguri, prostituție , nepotism , furt din banul public, abuz de putere, luare și dare de mita, retrocedări ilegale (străzi întregi) , contracte doar cu firmele “casei” șamd , lista e lunga , jumătate de cod penal cel putin … acum iese public , probabil ca abordarea va fi caracteristica unui om bolnav psihic ca dansul … nimic nu e adevărat , nu știe , nu a auzit, nu cunoaște, cine greșește sa plătească etc … eventual o prezentare in power print cu realizările lui și una cu golurile de la echipa . Un dement ! Domnule Boța , fără milă ! Respect !

  4. Ce murdari si ipocriti, vai de voi! P.s I.N.R si I.N! UUUUIIIIIIIIIIIIIOOOOOAIIIIIIII! NICI NU MERITA SA SE CITEASCA COMENTARIILE ASTEA! CITA SUFERINTA PE VOI, SI CITA URA AVETI IN VOI! VAI S’AMAR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.