„Nu vă fie frică, pandemia pică”. Un nou protest anemic în centrul...

„Nu vă fie frică, pandemia pică”. Un nou protest anemic în centrul Timișoarei VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 25 de persoane s-au strâns luni după-amiaza, în jurul orei 18.00, în fața Catedralei Mitropolitane din Timișoara, pentru a protesta la adresa autorităților.

„Arafat judecat, pentru cei legați de pat”, „Nu vă fi frică, pandemia pică” au fost câteva dintre scandările celor prezenți, care sunt de părere că „printr-o minciună se ia libertatea” și au spus că „vrem să mergem până la rădăcină să aflăm adevărul, pentru că nimeni n-a dovedit că instrumentele folosite chiar protejează împotriva COVID-19”.

„Protestez pentru că mi se pare incocrecte deciziile acestea, statisticile acestea care sunt mi se par incorecte, datele obținute sunt obținute prin e-mailuri, printr-o metodă incorectă.


Nu am garanția că ce se trimite la DSP este o metodă corectă și certă. De pacienții din spitale nu știu ce să spun, n-am trecut la verificări de genul ăsta, chiar acolo nu am ajuns”, a spus o femeie care, alături de alte persoane, a desfășurat o bandă tricoloră.

După aproximativ o oră petrecută în fața catedralei, grupul de protestatari a pornit și spre primăria aflată în apropiere, oprindu-se pe trotuarul de vis-a-vis.

 

4 COMENTARII

    • asa asa, tine-o cu statul acasa. tu esti bulangiul, bulangiule. da’ cine te opreste pe tine sa stai acasa daca ti-e frica, ba, ratatule?

  1. sa nu se uite ca sunt femei. Trebuie trecute pe lista SCOLARIZARE, IMEDIAT SI NECONDITIONAT. Nu mai patati tricolorul, nu va folositi de el, faceti mult rau lumii inconjuratoare. Cred ca un semn divin va aduc cu picioarele pe pamant. Instictual se stie ca femeia este mai prevazatoare, dar in acest caz se vede deteriorarea instictului matern. Iarta – le Doamne ca sunt femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.