O tânără însărcinată, infectată cu COVID-19, a murit la Maternitatea Bega din...

O tânără însărcinată, infectată cu COVID-19, a murit la Maternitatea Bega din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

O gravidă în vârstă de 34 de ani, care s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, a murit, marți, la Maternitatea „Bega” din Timişoara, a transmis Agerpres.

Sandrine – sau Tessa, cum îi spuneau prietenii – a ajuns la spital cu simptome și a fost internată direct la secția de terapie intensivă, în stare foarte gravă.


Conform medicilor, tânăra nu știa de unde s-a infectat cu COVID-19.

„Gravida de 34 de ani avea sarcina de 18 săptămâni în evoluţie. A fost internată la noi direct în secţia de ATI, pe 21 martie. Era deja simptomatică, cu deficienţă respiratorie gravă, dispnee, cu 70% din capacitatea pulmonară afectată confirmată de tomograf, oxigeno-dependentă. A fost monitorizată şi tratată permanent de către medicii ATI şi obstetricieni. Din păcate, nu a avut o evoluţie favorabilă, cu toată terapia aplicată, iar marţi fost intubată, dar fără îmbunătăţirea evoluţiei şi a survenit stopul cardio-respirator iresuscitabil”, a declarat miercuri, pentru sursa citată, şeful Clinicii Bega, dr. Marius Craina.

În prezent, pe secţia ATI a Maternităţii Bega mai sunt internate două gravide şi o lăuză, dar sunt şi paciente pe secţie, a mai precizat Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.