Percheziții la traficanți de droguri din Timișoara. Patru kilograme de canabis găsite,...

Percheziții la traficanți de droguri din Timișoara. Patru kilograme de canabis găsite, doi bărbați arestați la domiciliu

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Timișoara, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Două mandate de aducere au fost puse în executare.

„La data de 17 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.


Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020 – 2021, persoanele bănuite ar fi comercializat, stradal, droguri de mare risc, în scopul obținerii de bani. În urma percheziției domiciliare desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe pungi vidate și recipiente, care conțineau aproximativ patru kilograme de canabis și 17.300 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

Doi bărbați, de 33 și 38 de ani, au fost conduși la sediul DIICOT Timișoara, fiind reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

La activități au participat și jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.