Plecare importantă din clubul Ripensia: Radu Suciu a preluat o funcţie de...

Plecare importantă din clubul Ripensia: Radu Suciu a preluat o funcţie de conducere la CSC Dumbrăviţa

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia s-a despărţit de unul dintre (re)fondatorii săi, Radu Suciu. Fostul goalkeeper al Politehnicii Timişoara a ales să activeze „uşor” în afara Timişoarei, la Clubul Sportiv Comunal Dumbrăviţa, pe postul de manager general.

Suciu a fost creditat de la început cu ideea reînfiinţătirii Ripensiei, alături de Radu Ienovan, în 2012. De atunci, fostul portar câştigător de Cupă în 1980, a activat în diverse funcţii, mai întâi ca manager, şef al antrenorului principal Ovidiu Olariu în ligile inferoare, apoi chiar el a preluat din postura de „interimar” scaunul tehnicianului în câteva rânduri în Liga 2.


În ultima perioadă, Radu Suciu a activat pe o funcţie mai puţin vizibilă la ”Ripi”, în birourile clubului, ca secretar și manager administrativ.

„Dincolo de activitatea ireproșabilă din punct de vedere profesional, Radu Suciu a fost unul dintre cei mai activi oameni din cadrul clubului, investindu-și pasiunea și energia pentru creșterea Ripensiei și readucerea ei în eșaloanele superioare. O bună parte din ceea ce este astăzi Ripensia se datorează atașamentului manifestat de Radu Suciu. Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește lui Radu Suciu pentru tot ce a făcut în acești ani. Îi urăm mult succes la noul club la care va lucra dar, indiferent de împrejurări, el va rămâne un pilon important al familiei ripensiste!”, se arată în comunicatul Ripensiei.

CSC Dumbrăviţa tocmai se despărţise de directorul Radu Ţoancă, despre care se spune că ar putea reveni în fruntea SCM Timişoara. Alb-verzii din Dumbrăviţa au şi echipă de fotbal în Liga 3. Ieri, elevii lui Florin Bătrânu au fost învinşi pe teren propriu, scor 0-1, de conjudeţeana Avântul Periam. La finele rundei 13 dumbrăviţenii nu pot urca mai sus de poziţia a 4-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.