Polițiștii locali din Timișoara au găsit bicicleta furată despre care a scris...

Polițiștii locali din Timișoara au găsit bicicleta furată despre care a scris PRESSALERT.ro

0
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a publicat, acum două zile, apelul disperat al lui Grațian Bolog, unul dintre oamenii care s-au implicat consistent în mişcarea bicicliştilor din Timişoara, totodată preşedintele Clubului Sportiv Gratzu, după ce fost furat vehiculul cu două roți aparținând unui coleg, în zona centrală a Timișoarei.

Aseară, în jurul 23,00, a sunat telefonul redacției – un polițist local încerca să-l găsească pe Grațian Bolog.


”Credem că am găsit bicicleta. Eram în patrulare și pe strada Crizantemelor colț cu Tudor Vladimirescu am văzut un bărbat cu o bicicletă roșie. Ne-a atras atenția și mi-am amintit de anunțul cu bicicleta furată de pe PRESSALERT.ro. E și o culoare care-ți atrage atenția. Bărbatul a susținut că a cumpărat-o acum câteva luni, dar o să facem verificări”, a explicat polițistul local.

Suspectul, în vârstă de 18 ani, a fost urcat în mașina Poliției Locale Timișoara, bicicleta pusă în portbagaj și duși la sediu pentru verificări. Proprietarul bicicletei a recunoscut-o și urmează să-i fie restituită astăzi, în timp ce tânărul care a fost prins azi noapte a susținut că a văzut-o și a luat-o, plimbându-se toată ziua. Bucuria proprietarului este cu atât mai mare cu cât bicicleta era un cadou de la mama sa primit când s-a mutat în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.