Premierul Cîțu, mesaj dur pentru PNL-iștii anti-carantină: ”Din păcate, avem și parlamentari...

Premierul Cîțu, mesaj dur pentru PNL-iștii anti-carantină: ”Din păcate, avem și parlamentari care îndeamnă, instigă la nerespectarea legii”

3
DISTRIBUIȚI

Sunt foarte supărat să văd ca există o minoritate printre concetățenii noștri care încă nu vrea să respecte regulile”, spune premierul Florin Cîțu. El anunță că se întâlnește cu reprezentanții administrațiilor locale pentru găsirea soluțiilor.

„Am văzut și eu imaginile cu ce s-a întâmplat weekend-ul trecut în cluburi și în stațiunile montane.


Sunt foarte supărat să văd ca există o minoritate printre concetățenii noștri care încă nu vrea să respecte regulile. Bine-nțeles că implicațiile sunt pentru majoritate. De aceea am decis ca astăzi (luni – n.r.) să am o întâlnire cu primarul general al Capitalei și primarii de sectoare să discutăm puțin despre situația din București. La ora 4 (16.00 – n.r.) o să am o discuție online cu toți prefecții, iar mâine (marți – n.r.) o să am o discuție cu Asociația Consiliilor Județene și cu Asociația Municipiilor din România”, spune Florin Cîțu.

Premierul apreciază că „este momentul ca soluțiile să vină de la administrațiile locale”.

„Există particularități pentru fiecare județ, municipiu în parte. Mă aștept ca pe lângă discuțiile despre buget, să vină și cu soluții pentru situația dificilă prin care trecem. Este vorba despre o minoritate, pentru că nu toate restaurantele și nu toate cluburile nu respectă regulile. Sunt doar câteva și vă spun că acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Din păcate, avem și parlamentari care îndeamnă, instigă la nerespectarea legii. Aici cred că este vorba despre o problemă morală – sunt parlamentari, fac legi, dar nu respectă legislația. Nu am nimic cu protestele, sunt liberal, sunt oameni care mă înjură, vor să protesteze, dar să poarte mască”, adaugă Cîțu.

Mai mulți parlamentari din PNL Timiș au atacat, în ultimele două săptămâni, deciziile de carantinare a Timișoarei și a comunelor limitrofe.

3 COMENTARII

  1. Ce-ati spune să anunțați astfel: cele 30 de paturi de la ATI Timiș sunt ocupate, așa cum sunt ocupate mai mereu și paturile din spitale și fără COVID19. Ați avut timp 1 an să rezolvați situația, care sunt sumele alocate spitalelor și pentru ce s-au cheltuit? Unde sunt spitalele modulare luate și inaugurate de președintele României în toată țara? De ce a schimbat ministrul farsor Voiculescu formula de calcul pentru a umfla cifrele? Cum a semnat d-l Arafat carantinarea fritiziană abuzivă și nejustificată a Timișoarei pentru încă 3 zile, că l nivel local nu s-a decis asta? Cât de contagioși devin pacienții pe care se testează experimental tratamentele genice Pfizer și Moderna și pentru cât timp? În certificatele de deces scrie cu rapel Pfizer, etc? Unde este documentul Parlamentului pentru decretarea stării de urgență/alertă de epidemie/pandemie, în baza căruia se face carantinarea oamenilor sănătoși, că doar nu suntem animale? A trecut 1 an și avem aceleași metode fără rezultate vizibile? 🙂

  2. Ești mult prea prost să faci niște legături neuronale corecte. Organul gândirii la tine e plat ca farfuria de mici și ai numeroase circumvolutiuni lipsă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.