Președintele PSD Timișoara despre carantina din Timișoara: „Domnu’ primar, onor Poliție Locală!...

Președintele PSD Timișoara despre carantina din Timișoara: „Domnu’ primar, onor Poliție Locală! Ne mişcăm şi noi mai cu elan?”

3
DISTRIBUIȚI

Mihai Ritivoiu, liderul filialei Timișoara a Partidului Social-Democrat critică replicile cu iz electoral dintre președintele CJ Timiș și primarul orașului reședință de județ, dar și modul prea relaxat în care se aplică regulile carantinei.

„Asistăm în ultimele zile la contre pe subiectul carantinei între liderii coaliției ce conduce Timişul, domnii Nica şi Fritz. Unii ar carantina, alții nu. Părerea mea este ca amândoi greşesc. Trecând peste nota generală proastă care o primesc pentru că nu se pot pune de acord pe un subiect atât de important şi mai vor să şi puncteze electoral, realitatea este că nu mai sunt locuri la ATI, iar ceva trebuie făcut.


Pe de altă parte, filtrele alea la ieşirile din localități sunt de formă, controalele se fac prin sondaj, nu citeşte nimeni ce scrie pe declarații, oricum oricine îşi poate face ce declarație vrea, să fim serioşi. M-aş fi bucurat ca actualul primar să dea dovadă de rigoare în impunerea strictă a regulilor în Timişoara. Să fie amendați cei fără mască, sau cu masca sub nas. În oraş se ştie de restaurante care sfidează regulile, care sunt deschise pe sub mână, care găzduiesc evenimente. Aici trebuie intervenit, nu în blocarea de formă a ieşirilor din oraş şi în închiderea sălilor de sport. Domnu’ primar, onor Poliție Locală! Ne mişcăm şi noi mai cu elan?”, a scris Ritivoiu pe o rețea de socializare.

3 COMENTARII

  1. Ca si PSDul, normal ca si hotul pesedist sef e la fel de incuiat. Politia Locala e sub companda MAI de un an de zile, nu sub primar.
    Du-te frate si vezi-ti de furaciunile tale pesediste.

  2. Mihai Ritivoiu, pe timpul pandemiei poliția locală este subordonată MAI. Nu știai asta, ești nepregătit. Știai asta, atunci, ești ticălos. Mușcă-l pe Samuel cât vrei, este misiunea ta, dar la subiect „monșer”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.