Primarul Dominic Fritz despre „flagrantul” la restaurant în care a fost implicată...

Primarul Dominic Fritz despre „flagrantul” la restaurant în care a fost implicată Ana Munteanu: „Aceste evenimente nu ar fi trebuit să se întâmple”

2
DISTRIBUIȚI

După mai multe zile, Dominic Fritz a vorbit despre problemele create de colega sa de partid Ana Munteanu. Consilierul local a însoțit un echipaj de jandarmi într-un control la restaurantul unui hotel din Timișoara, unde un grup de cunoscuți făcuse rezervare pentru a arăta că nu se respectă restricțiile impuse de carantină. Povestea a ajuns până la urechile ministrului de Interne, care va trimite Corpul de Control pentru a verifica cele întâmplate.

„Primăria Municipiului Timișoara nu a avut și nu are nicio implicare în demersurile făcute de colega mea.


Eu personal nu am aflat de aceste evenimente decât după ce s-au petrecut, și să fiu sincer în ultimele zile nici nu am avut timp să urmăresc toate dezbaterile apărute în spațiul public, am fost concentrat pe pandemie, centrele de vaccinare și finalizarea bugetului. Cred că respectarea regulilor în aceste vremuri dificile este absolut esențială. Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor. Aleșii locali au o responsabilitate deosebită să evite orice fel de suspiciune că ar putea să se amestece în aceste atribuții exclusive ale forțelor de ordine. De aceea spun fără echivoc că aceste evenimente nu ar fi trebuit să se întâmple, consider că a mea colegă a făcut o eroare de judecată. Această eroare nu reprezintă modul în care reprezentanții aleși ai partidului nostru își exercită responsabilitatea față de administrație și comunitate. Știu că Ana Munteanu regretă cele întâmplate, dar nu vreau să vorbesc pentru altcineva. Este o lecție pentru tinerii politicieni că există o limită de demarcație între acțiuni civice de acest gen și acțiunea politică și administrativă. Dacă și cum această greșeală va fi sancționată este în mâinile organelor de partid, știu că în seara asta se va reuni Biroul Județean Permanent pentru a discuta speța. Eu nu fac parte din acest birou județean, iar din punctul meu de vedere Primăria Timișoara nu are altceva de comentat despre ce s-a întâmplat”, a spus astăzi primarul Dominic Fritz.

2 COMENTARII

  1. „Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor.” – exista DEGEABA, pentru ca era nevoie de o colega sa ridice problema. organele astea „competente” au dormit in post.

  2. Excluderea atât a ei cât și a prefectului, Zolli este mai mult mai vinovat că a băgat-o la înaintare și este complice total la acțiune.
    Așa prefect cu idei de comunist securist…
    Afară din politică definitiv, va trage doar partidul în jos…
    Nu puneți botul la vrajala lui Nemeth că este foarte smecher și știe să se scoată din toate și alții să plătească în locul lui.
    Sper să se publice și reacțiile negative față de prefect nu doar cele pozitive…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.