Primul centru de vaccinare non-stop de la Timișoara nu e chiar non-stop....

Primul centru de vaccinare non-stop de la Timișoara nu e chiar non-stop. De ce nu se poate lucra noaptea

0
DISTRIBUIȚI

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, spune despre problemele tehnice din singurul centru de vaccinare non-stop din țară, aflat la Timișoara, că se vor rezolva. La centrul respectiv nu se poate face vaccinarea non-stop deoarece nu pot fi actualizate datele la ore târzii în platformă.

„Din punct de vedere tehnic, cred că se vor găsi soluții să se efectueze introducerea datelor electronic.


Problema este că în momentul de față platforma de programare este creată pe cele 12 ore de lucru, de la 8.00 la 20.00, din acest motiv este nevoie de modificări din punct de vedere tehnic ca să permită înscrierea și programarea persoanelor pentru un interval de 24 de ore, lucru care nu s-a putut produce, având în vedere că solicitarea a fost făcută recent”, a declarat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19.

Specialiștii caută soluțiile, a adăugat medicul.

Întrebat dacă va exista o perioadă în care cei programați noaptea vor fi imunizați mai devreme, Gheorghiță a răspuns: „Da, prin coordonare între programatorii centrului de vaccinare și persoanele aflate în lista de așteptare”.

Primul centru de vaccinare din România care va funcţiona non-stop a fost deschis la Spitalul Judeţean Timişoara, însă deocamdată nu permite programarea şi pe timp de noapte, deoarece datele nu pot fi introduse în platformă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.