Programul după care se deschid listele de așteptare pe platforma de vaccinare...

Programul după care se deschid listele de așteptare pe platforma de vaccinare în fiecare județ

0
DISTRIBUIȚI

 

Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunțat luni dimineața programul după care se deschid listele de așteptare pe platforma de vaccinare.


De asemenea, specialiștii CNCAV au făcut un video cu modalitatea de înscriere pe listele de așteptare.

Potrivit CNCAV, între orele 9.00 și 11.00 se vor deschide listele de așteptare pentru centrele de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța și Covasna, iar între orele 11.00 și 13.00 cele din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt și Prahova.

De asemenea, între orele 13.00-15.00 se vor deschide listele de așteptare pentru centrele de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

A fost lansat și un ghid video cu modalitatea de înscriere pe listele de așteptare și de programare la vaccinare prin platforma informatică dezvoltată de STS.

CNCAV precizează că pot exista perioade de mentenanță în vederea optimizării aplicației, iar în aceste perioade este posibil ca aplicația să funcționeze cu întârzieri.

Listele de așteptare pentru programarea la vaccinarea împotriva Covid-19 au fost operaționalizate de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.