PSD Timiș: Organigrama CJT a fost ținută la secret până la aprobare

PSD Timiș: Organigrama CJT a fost ținută la secret până la aprobare

0
DISTRIBUIȚI

consiliul judetean timis CJTConducerea Consiliului Județean Timiș schimbă tot ce nu îi e pe plac, sunt de părere social-democrații din județ.

Astăzi, în cadrul ședinței de plen a Consiliului Județean Timiș, unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost schimbarea organigramei instituției.

„Viziunea noii conduceri în ceea ce privește modificările a îmbrăcat într-o haină frumoasă, prezentată cu vorbe scumpe, noua organigramă care a fost lucrată în secret și bineînțeles ținută la secret până în momentul supunerii aprobării. Surprizele dezvăluite au arătat că, prin intermediul noii organigrame, au fost înlăturați din aparatul de lucru oameni cu experiență și cu rezultate de-a lungul desfășurării activității.


De ce? Pentru simplul fapt că aceștia nu rezonau cu noul administrator public. Pe scurt, asta a fost soarta celor care nu au fost pe placul președintelui Alin Nica și a administratorului public al județului Timiș. Consilierii județeni ai PSD și-au exprimat votul prin abținere, însă proiectul a fost aprobat, fiind susținut de către coaliția PNL-PLUS-USR”, au transmis, miercuri, reprezentanții PSD Timiș.

Grupul consilierilor județeni PSD din Timiș mai transmite: „și ca un făcut, după ce administratorul public al județului a prezentat cu mult entuziasm proiectului revoluționar de digitalizare a județului Timiș, la momentul în care noi, cei din opoziție am luat cuvântul… brusc sistemul de transmitere al ședinței online a căzut. Doar o coincidență, nu-i așa?! Transmitem noii conduceri, și pe această cale, că de cele mai multe ori graba strică treaba iar proiectele făcute în ritmul „pe repede-înainte” se pot finaliza așa cum nu se dorea de fapt”.

Mai multe detalii despre noua structură organizatorică a CJ Timiș puteți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.