Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, și viceprimarul Ruben Lațcău,...

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, și viceprimarul Ruben Lațcău, în această seară la PRESSALERT LIVE

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-591252158">

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, și viceprimarul Timișoarei Ruben Lațcău sunt invitații din această seară ai emisiunii PRESSALERT LIVE, transmisă din studiourile on.set.hdv, începând cu ora 20.00.

Subiectul central al discuției va fi reprezentat de pandemie și mai ales de carantinarea Timișoarei și a localităților limitrofe.

Emisiunea PRESSALERT LIVE începe la ora 20.00 și poate fi urmărită pe pressalert.ro, pe aplicația PRESSALERT (Apple și Android) sau pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Va rog insistent sa îl întrebați pe Raed Arafat,
    1)-DE CE TREBUIE SA RĂSUNE SIRENELE NOAPTEA de la salvării, și nu este SUFICIENT SEMNALUL albastru LUMINOS de la luminile de alertă, EXACT CUM SE PRACTICA SI ÎN RESTUL TARILOR UE civilizate, ATENTE la ODIHNA OAMENILOR, care trebuie sa mai și meargă la munca în ziua următoare!
    Ca sa plătească taxe, din care-si finanțează statul jucăriile scumpe ale SMURDului… VREM LINIȘTE, măcar de cu seară, dacă în timpul zilei oricum ne INEBUNESC sirenele SALVARILOR din 2 în 2 minute.
    2-) Poate ne precizează în ce condiții este o cursă urgență REALĂ, și nu când plimbă CU SIRENĂ, doar NIȘTE banale probe de spută, recoltate acasă de la pacienți suspecți de Covid… POLUARE FONICĂ INFERNALĂ și pe deasupra INUTILĂ!
    3-) Cine a ales aceste sirene ptr salvării de tip american, pe care NICIO altă țară din UE nu le folosește, tocmai ptr ca sunt improprii ptr așezările noastre urbane compacte, cu concentrație mare de blocuri pe bulevarde, ce amplifică asurzitor zgomotul produs Omnidirecțional, în loc ca ele sa răsune doar în FAȚĂ, Unidirecțional, ptr degajarea traficului din față. Sirenele actuale produc un STRES imens la populația din intravilan, datorat Poluării Fonice EXCESIVE, cu consecințe la fel de fatale în timp asupra sănătății, PRECUM CANCERUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.