Raed Arafat a semnat ordinul de carantinare a Timișoarei și a localităților...

Raed Arafat a semnat ordinul de carantinare a Timișoarei și a localităților limitrofe. Toate restricțiile care intră în vigoare de la miezul nopții

4
DISTRIBUIȚI

Secretarul de stat Raed Arafat a semnat, aseară, ordinul de carantinare zonală pentru localitățile Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Moșnița Nouă și Giroc.


Decizia este valabilă din 08 martie, ora 00,00 până în 22 martie, ora 00,00. La momentul intrării în vigoare a acestui document, încetează ordinele prin care s-a instituit, anterior, carantina doar pentru Dumbrăvița și Moșnița Nouă.

Ordinul a fost semnat având în vedere ratele de infectare din aceste localități ”riscul epidemiologic fiind de o gravitate maximă, în circumstanțe de nerespectare a prevederilor legale în vigoare”.

Citește AICI conținutul integral al ordinului de carantinare.

 

4 COMENTARII

  1. am 65 de ani si o propietete la 25 km de Timisoara, se poate sa fac zilnic naveta pt desfasurarea unor lucrari agricole de sezon pe aceasta proprietate?

  2. Cine il tine in functie pe arahat? Ce interwse sunt la mijloc,legaturi cu grupari teroriste? Noi trebuia sa intram in carantina dupa revelion,tot timpul arahat a decis cu intarziere. Sa se duca in siria ,dar fara pensia speciala… cat timp johannis il protejeaza si il decoreaza nu avem sanse. Musulmanul asta e pe langa,citeste presa straina si ne abureste ca se „informeaza” de la colegii din occident 🙂 nimwni nu.l baga in seama pe arahat,doar noi.

  3. Trebuia inchise terasele,iar restaurantele si pizzeriile controlate deoarece sunt deschise pt anumiti clienti!!!! Suni chelnerul si te baga in sala unde te serveste la masa,politia se face ca nu vede pt ca fac parte din clienti.
    Cine il tine in functie pe arahat? Ce interwse sunt la mij,legaturi cu grupari teroriste? Noi trebuia sa intram in carantina dupa revelion,tot timpul arahat a decis cu intarziere. Sa se duca in siria ,dar fara pensia speciala… cat timp johannis il protejeaza si il decoreaza nu avem sanse. Musulmanul asta e pe langa,citeste presa straina si ne abureste ca se „informeaza” de la colegii din occident 🙂 nimeni nu.l baga in seama pe arahat,doar noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.