Roxana Iliescu: „USR și PNL nu se înțeleg pentru că au interese...

Roxana Iliescu: „USR și PNL nu se înțeleg pentru că au interese contrare”

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România este de părere că deși sunt colegi de alianță, cei de la USR și liberalii nu împărtășesc aceleași interese.

„Am spus încă de la bun început că ceea ce majoritatea consideră a fi o majoritate politică naturală nu va funcționa. Ceea ce ați văzut că s-a întâmplat la AGA Colterm de fapt reprezintă maniera de colaborare a celor de la USR PLUS și PNL. Se resimte.. aș putea să dau exemplu proiectul de buget. Nu este o variantă la care au lucrat reprezentanții celor două formațiuni”, a declarat consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România, luni seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Aceasta este de părere că cele două formațiuni politice au interese contrare.

„Mă gândesc că sunt interese contrare. Nu coincid interesele și atunci este firesc. Avem situația consiliilor de administrație, unde sunt membri de la PNL, iar USR PLUS solicită schimbarea, dizolvarea este termenul corect al acestor consilii de administrații la toate societățile din subordinea primăriei.


Prin urmare nu cred că au același interes”, a fost de părere Roxana Iliescu.

În calitate de fost vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu a comentat relația dintre municipalitate și administrația județeană: „există un război al declarațiilor politice între reprezentanții celor două instituții. Despre proiecte discutăm cu altă ocazie, astăzi nu avem proiecte. Se pot găsi soluții, au fundament pentru negociere. Un punct important ar trebui să fie proiectele deja începute, care ar trebui finalizate. Să vii și să spui că tot ce s-a întâmplat în trecut, că tot ce a început vechea administrație nu ne mai interesează, nu este în beneficiul timișorenilor și o iei de la zero, nu mi se pare absolut deloc constructiv. Este extrem de important să se ducă la bun sfârșit proiectele începute”.

Întrebată ce părere are că traseul viitoarei autostrăzi A8 trece printr-o zonă unde are terenuri vicepreședintele CJT, Alexandru Proteasa, și că acesta vrea schimbarea rutei, Roxana Iliescu a răspuns: „nici măcar nu cred că este un interes personal pentru că domnul Proteasa nu are cum să vorbească în nume personal. Mai mult ca sigur fiind vicepreședinte de consiliu județean exprimă o opinie pe care și colegii săi liberali o împărtășesc. Liberalii și reprezentanții USR PLUS au interese diferite și acest caz este foarte elocvent”.

Consilierul local de la Pro România a fost de părere că alianța dintre USR PLUS și PNL nu va mai rezista mult.

„N-aș vrea să dau un termen, dar mai degrabă, până la urmă decât să colaboreze în modul în care au făcut-o până acum mai bine lipsă aș spune”, a afirmat aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.