Scena muzicală autohtonă îi aduce un omagiu lui Adi Bărar în cadrul...

Scena muzicală autohtonă îi aduce un omagiu lui Adi Bărar în cadrul unui festival organizat la Brezoi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Lorena Chivulescu

Festivalul Mentor Rock Gathering „In Memoriam Adi Bărar”, care va avea loc în perioada 2 – 4 iulie în Summer Camp Brezoi, din județul Vâlcea, își propune să aducă un omagiu artistului timișorean care a trecut în neființă la începutul acestei luni.

În prima zi a evenimentului vor susține concerte Phoenix, Trans – Express și Civic Rebels, urmând ca pe data de 3 iulie la fața locului să concerteze Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, Trooper și Moise. În ultima zi a acestui festival pe scenă vor urca Cargo, Compact – Paul Ciuci și BLUES cu Adi Bărar Band și invitați speciali.

„Mentor Rock Gathering are o istorie de peste șapte ani, concretizându-se într-un festival în aer liber pentru prima dată în anul 2020.


A fost un gest frumos din partea organizatorilor ca această adunare, deja programată de la începutul acestui an, să se desfășoare în memoria celui care a fost și va rămăne Adi Bărar. Artișții participanți la acest festival vor aduce un omagiu marelui artist prin interpretarea în versiuni proprii a unui cântec din repertoriul Cargo”, a spus impresarul formației Cargo, Cosmin Nicoară.

Organizatorii acestui eveniment sunt Asociația Mentor Rock și Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi, iar biletele se găsesc deja aici. Locul de desfășurare a acestui festival este orașul Brezoi, unde în vara acestui an va avea loc cea de-a patra ediție Open Air Blues Festival Brezoi, în perioada 20-25 iulie.

„Adi și-a dorit să fie la Brezoi în Iulie așa cum și-ar fi dorit să fie ălături de fani și la Timișoara, Bucureșți, Cluj, Constanța sau oriunde altundeva pe scenă. Ne propunem ca în viitor să realizăm o serie de evenimente în căt mai multe orașe. Sperăm să o și putem face pentru că suntem în continuare sub semnul incertitudinii în ceea ce privește organizarea de evenimente publice. Acesta este și motivul pentru care primul eveniment nu este în Timișoara. Spiritul lui Adi ne va călăuzi în continuare și el va fi cu noi peste tot, în tot ceea ce vom întreprinde în viitor”, a mai adăugat Cosmin Nicoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.