Scena muzicală timișoreană nu doarme: single nou cu rockerii de la The...

Scena muzicală timișoreană nu doarme: single nou cu rockerii de la The Case și concert Kings Are Overrated

0
DISTRIBUIȚI
Foto: D & D Foto

Trupa timișoreană de rock alternativ The Case a revenit în fața fanilor cu un single nou, „Downfall“, care face parte dintr-o serie de cinci piese noi care vor fi lansate în cursul acestui an de către membrii formației alcătuite din Alfred Paroș, Adrian Istodorescu, Cristian Paroș și Mihai Bele.

Noua creație sonoră a timișorenilor a fost mixată și masterizată de Adam Whittaker, cunoscut pentru munca sa cu formații precum The Damned, Starsailor, Doves sau Kate Nash.

The Case şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012. Doi ani mai târziu, muzicienii au lansat un material discografic care cuprinde şase piese, fiecare având un mesaj diferit. Încă din primii ani de existenţă, The Case a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul unor festivaluri ca B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest sau AccesArt. În 2017, trupa a lansat materialul discografic Own the Night, iar în 2019 formația a susținut o serie de concerte remarcabile, printre care s-au numărat cel din cadrul festivalului Snow Fest din Franța, la Embargo Fest (Dudeștii Vechi), Arad Open Air Festival sau Folk Rock Fest (Piatra Craiului).

Kings Are Overrated

În altă ordine de idei, doi dintre membrii The Case, Alfred Paroș și Cristian Paroș s-au făcut remarcați și prin activitatea lor în proiectul Kings Are Overrated, care a reușit să atragă atenția melomanilor printr-un amestec de stiluri interesante.

În luna septembrie a anului trecut, trupa a lansat albumul de debut „People We Keep Calling Ghosts“, un disc ce conține nouă piese care, conform descrierilor membrilor trupei, sunt „un melanj de muzică electronică, synth pop și new wave”.


Concertul de lansare a acestui material discografic a avut loc în luna septembrie 2020 și a fost precedat de un recital în cadrul Flight Festival 2020, eveniment desfășurat la Aeroportul Cioca de lângă Timișoara.

Recent, Cristian Paroș, Vlad Rădoi și Alfred Paroș – membrii Kings Are Overrated – au revenit în fața fanilor cu un mini – concert live înregistrat pentru cei de la Overground Showroom care poate fi urmărit aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.