Alb-violeţii, out din Cupă: SCM Timişoara a pierdut la limită sfertul de...

Alb-violeţii, out din Cupă: SCM Timişoara a pierdut la limită sfertul de finală cu Oradea

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială (arhivă)

SCM Timişoara a cedat în cele din urmă în jocul cu CSM Oradea, disputat în cadrul turneului Final 8 al Cupei României de la Cluj-Napoca. A fost 79-76 pentru „leii orădeni” după un duel pe muchie până la ultimul sunet al sirenei.

„Leii din Banat” au început bine duelul cu „Leii orădeni” şi au condus cu 26-17 după primul sfert. Bihorenii au recuperat treptat punctele în a doua pătrime şi înainte de pauză au trecut pe plus după triţa lui Holt.


CSM-ul a continuat să fie eficientă de la distanţă în a doua jumătate a întâlnirii. La finele sfertului 3 echipa de pe Criş părea să se distanţeze decisiv: 63-55.

Formaţia lui Cristian Achim a avut apoi şi +10 (65-55) pe tabelă, dar apoi a venit rândul alb-violeţilor să recupereze admirabil puncte. Mijajlovic a reuşit şi el o triţă care a răsturnat situaţia (70-71) când mai erau trei minute şi jumătate din dispută. Finalul a fost unul de „care pe care”, orădenii trecând din nou pe plus. Cu două secunde rămase, Mijajlovic a redus diferenţa la un singur punct, dar Oradea nu a mai greşit. Broussard a transformat două libere iar Gajic, după un time out luat cu mai puţin de o secundă la dispoziţie, a încercat triţa care ar fi dus jocul în overtime, dar nu a fost să fie.

Cel mai bun marcator al jocului a fost timişoreanul Alex Olah, cu 19 puncte. Ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor au fost: Komatina (9 pt.), Mocriţchi 8, Brown 5, Mijajlovic 17, Gajic 2, Dragoste 11 şi Lazar 5. Principalul marcator al lui CSM a fost Stephen Holt, cu 18 puncte. Pentru „Leii din Banat” urmează turneul de acasă, dintre 14 şi 17 martie.

Semifinalele Cupei le va opune mâine pe Voluntari şi Craiova, respectiv „U” Cluj şi Oradea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.