Ședință a Comitelului Județean pentru Situații de Urgență Timiș. Se discută carantinarea...

Ședință a Comitelului Județean pentru Situații de Urgență Timiș. Se discută carantinarea Timișoarei și a localităților periurbane

1
DISTRIBUIȚI

Astăzi, începând cu ora 14,00, este programată o ședință a Comitelului Județean pentru Situații de Urgență Timiș în condițiile în care rata de infectare cu COVID 19 a crescut, în ultima perioadă, în Timișoara și în județ.


Principala problemă abordată – carantinarea ”la pachet” a Timișoarei și a patru localități limitrofe – Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc și Moșnița Nouă. Cum unele localități sunt deja carantinate rămâne de văzut care va fi soluția finală care va fi adoptată.

În calcul este luată varianta ca măsura carantinării să fie dublată de măsuri dure de restricționare a circulației care ar putea fi limitată ca în perioada stării de urgență și de închidere a teraselor și a altor spații, urmând ca toate activitățile școlare să se desfășoare exclusiv online. Ședința are loc în contextul în care a izbucnit un adevărat război politic pe această temă. Întâlnirea CJSU Timiș se va desfășura online. Vom reveni cu amănunte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.