Start cu stângul în play-off-ul Ligii I feminine pentru Fortuna Becicherecu Mic....

Start cu stângul în play-off-ul Ligii I feminine pentru Fortuna Becicherecu Mic. Eşec la Arad pentru timişence

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Fortuna Becicherec Feminin / Facebook

Uşor favorită pe terenul din cartierul arădean Sânnicolau Mic conform calculelor hârtiei din sezonul regular şi nu numai, echipa pregătită de Florin Pădurean a oferit o surpriză neplăcută în startul play-off-ului Ligii I. Gazda Piroş Security Arad s-a impus cu 3-2 în faţa Fortunei Becicherecu Mic într-un joc în care ambele echipe au avut şi absenţe notabile.

Timişencele au ratat o mare ocazie la 0-0 apoi au protestat la faza penalty-ului acordat arădencelor în minutul 20. Heisu a intervenit prin alunecare şi a lovit mingea în duel cu Olariu, dar arbitra întâlnirii a considerat că a fost fault şi a indicat punctul cu var.


Sucilă a înscris de la 11 metri apoi nu s-a mai marcat până la pauză. Poate acest lucru ar fi fost posibil dacă acelaşi „central” nu ar fi fluierat mult mai repede finalul, Adina Popa „omiţând” probabil că meciul e văzut şi live pe YouTube, o premieră la feminin oferită de canalul FRF-ului.

După pauză Olariu a marcat spectaculos de la distanţă (min. 50) şi situaţia se complica pentru oaspete. Acestea au replicat totuşi prin Laura Rus, cel mai bun atacant din ţară reuşind să reducă din diferenţă la şase minute distanţă. Dar diferenţa de două goluri s-a refăcut rapid (63), căci Olariu a „recidivat”. Speranţe la măcar o remiză au mai fost deoarece a înscris şi Shaira Pera pentru Fortuna în minutul 65. Timişencele au forţat în van pe final.

Pe 21 martie urmează un meci pe teren propriu cu Universitatea Galaţi, duel în care Fortuna nu-şi mai permite un pas greşit.

Fortuna Becicherecu Mic: Pavel –  Scurtu (46, Pera), Dușa, Jivan, Heisu –  Ienovan, Codrescu (46, Deca), Colesnicenco (87, Grigore), Șodincă (46, Hațegan) – L. Rus (79, Rognean), Bistrian. Antrenor: Florin Pădurean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.