Start în Liga 2 pentru echipa feminină a lui ASU Politehnica. Alb-violetele...

Start în Liga 2 pentru echipa feminină a lui ASU Politehnica. Alb-violetele au remizat cu CSM Tg. Mureş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ASU Politehnica Timisoara / Facebook

Clubul ASU Politehnica nu s-a concentrat strict pe activitatea grupărilor masculine. După o aventură scurtă, dar eficientă în eşalonul terţ, echipa feminină alb-violetă a debutat ieri în Liga a II-a, printr-o remiză fără goluri, scor 0-0, cu CSM Târgu Mureş.

Pandemia a blocat şi competiţiile feminine în 2020, dar fetele pregătite de Alex Szabo şi-au îndeplinit cu brio obiectivul, şi-au câştigat grupa şi au fost promovate în eşalonul secund.

După o lungă aşteptare, alb-violetele au început ieri competiţia oficială a Ligii 2, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la CSM Tg.


Mureş. Rezultatul final a fost alb, dar e un punct, la propriu, de start pentru trupa de la Baza 2, care are în componenţă doar câteva jucătoare cu experienţă.

ASU Poli a început jocul cu: Durlă, Csavar, Spinean, Panaite, Bireescu, Lazin, Ţîrdea, Ardelean (c), Novotni, Vagner şi Cornea. În etapa următoare, a 3-a, aceasta din weekend fiind a doua, după ce în prima timişorencele au stat, ASU Politehnica în varianta feminină va da piept, în deplasare, cu Dream Team Bucureşti (28 martie). Până atunci însă, peste două zile, miercuri, de la ora 15.00, e programat duelul din Cupă în compania conjudeţenei din play-off-ul elitei – Fortuna Becicherecu Mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.