Timișean, arestat după ce a încălcat de patru ori ordinele de protecție...

Timișean, arestat după ce a încălcat de patru ori ordinele de protecție pentru fosta soție

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 45 de ani din Jimbolia a fost arestat după ce a încălcat de mai multe ori ordinele de protecție pe care le avea față de fosta soție.

Totul a început în octombrie 2020, când polițiștii orașului Jimbolia au fost sesizați de către o femeie de 41 de ani din Jimbolia că a fost lovită și amenințată de fostul soț.


A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, ulterior Judecătoria Timișoara emițând un ordin de protecție, bărbatului fiindu-i instituite mai multe obligații.

Acesta nu a respectat ordinul de restricție și în  27 decembrie 2020 și 31 decembrie 2020 a luat legătura cu fosta soție. S-a ales cu alte două dosare penale pentru încălcarea ordinului de protecție instituit, iar în 31 decembrie 2020, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

În 02 martie a.c., polițiștii orașului Jimbolia au întocmit un alt dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție, iar în ziua de 03 martie a.c., au fost înregistrate încălcări în mod repetat ale ordinului de protecție, bărbatul continuând să o urmărească pe fosta soție și să-i adreseze cuvinte jignitoare atât la locul de muncă cât și pe stradă, totodată contactând-o telefonic în mod repetat, deși ii era interzis.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorii au emis pe numele acestuia, vineri, un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.