Primarul Fritz vrea ca șantierul cu probleme de pe strada Prezan să...

Primarul Fritz vrea ca șantierul cu probleme de pe strada Prezan să fie finalizat înainte de termen

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, spune că șantierul de pe strada Mareșal Constantin Prezan, care a creat multe frustrări, va fi închis anul acesta cu ajutorul banilor veniți de la București.

„Sunt foarte bucuros că am obținut 18 milioane de lei de la guvern ca să ne asigurăm că avem cash-flow să plătim firma la timp și să o motivăm să termine înainte de termen.


Am avut mai multe discuții cu constructorul, am făcut plan de acțiuni să fie finalizat în acest an. Chiar dacă termenul este martie 2022, încercăm să terminăm în acest an, pentru că știm că acest șantier a creat foarte multe frustrări și trebuie să terminăm repede. Chiar dacă a fost probleme cu proiectul, cu rețeaua de termoficare. Momentan lucrăm la alimentarea cu apă, la conectarea pentru rețeaua de la intersecția Sudului cu Rebreanu, la trotuare și la stâlpi”, a spus Dominic Fritz.

Lucrarea privind modernizarea și extinderea la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, fostă Lidia, a început în luna iulie 2020. Modul de lucru nu a fost unul susținut și pentru că au existat diferențe între proiect și situația găsită pe teren. Concert, rețelele de utilități erau la alte cote decât cele prevăzute în proiect.

Investiția se ridică la 41,7 milioane de lei cu TVA inclus și include două sensuri giratorii noi, reamenajarea intersecției cu bd. Sudului, a intersecției cu Calea Urseni și str. Venus, dar și amenajarea trotuarelor, a pistelor de biciclete, a locurilor de parcare și a spațiilor verzi.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.