Timișorean internat la psihiatrie după ce a amenințat că îl atacă cu...

Timișorean internat la psihiatrie după ce a amenințat că îl atacă cu toporul pe Raed Arafat

4
DISTRIBUIȚI

Daniel Gașpar, un timișorean care l-a amenințat cu acte de violență pe secretarul de stat din Ministerul Sănătății Raed Arafat, a fost internat cu forța la psihiatrie. Amenințările au fost făcute într-un live pe Facebook, pe 10 martie, pe drumul dintre Săcălaz și Sânmihaiul Român, iar bărbatul a prezentat chiar și „uneltele” pe care le-ar folosi, un topor, un ciocan și o rangă, plus lopata pe care ar folosi-o ca să-l îngroape pe secretarul de stat

„În fapt s-a reținut suspiciunea rezonabilă că în data de 10 martie 2021, în jurul orelor 12.00, aflându-se pe marginea drumului judeţean ce face legătura între localitatea Săcălaz şi Sânmihaiul Român, jud. Timiş, cu ocazia unei transmisiuni video pe rețeaua Facebook, suspectul l-a amenințat cu acte de violență pe un secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, în sensul că îl va lovi cu un topor, cu un ciocan și cu o rangă, aceste acte având legătură cu activitatea profesională a persoanei vătămate”, spune comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Conform tion.ro, timișoreanul a fost supus, în 19 martie, unei expertize psihiatrice, iar specialiștii de la Institutul de Medicină Legală Timișoara au concluzionat că „persoana expertizată a avut discernământul abolit, raportat la fapta cercetată și s-a recomandat aplicarea de urgență a măsurii de siguranță prevăzută de articolul 110 din Codul Penal (internarea medicală), având în vedere potențialul agresiv și modificările halucinator-delirante prezentate de suspect”.

În baza raportului, procurorul de caz a decis să solicite unui judecător internarea medicală provizorie, iar Daniel Gașpar a fost dus la psihiatrie.


Conform sursei citate, bărbatul este unul dintre cei care au protestat la Timișoara împotriva carantinei și a purtării măștii de protecție.

4 COMENTARII

  1. vreim sa stim numele acestor psihiatri politici. sa bagi protestatarii care sunt impotriva unui guvern psihopat la balamuc e o tactica bolsevica, o crima impotriva umanitatii. vrem sa stim nume, impotriva cui vor porni procese internationale. asa ceva e halucinant. si in orice caz, toporul si ranga sunt prea blande pentru un nenorocit ca arahat.

  2. Numele DR de la IML Timisoara este usor de aflat ce crezi ca vei rezolva cu asta tibi ?Omul e la balamuc pentru ca a amenințat cu crima un alt om si nu pe oricine pe Arafat .

  3. Ziaristii de 2 lei voi at-i verificat cine este acest Daniel Gașpar??? verificatii pe portaljust ,ro cine este acest personaj si atunci veti intelege de ce a ajuns la balamuc si nu la penitenciar ..facetii eroii din gunoaie din scursurii ale societatii?

  4. Tibi asa este, este ceva bolsevic.
    Numarul celor care ajung la psihiatrie este cu mult mai mare decat va imaginati voi.
    Oameni normali fara probleme diagnosticati cu diferite diagnostice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.