Timişoreanul Denis Haruţ, integralist în remiza România – Germania de la U21!...

Timişoreanul Denis Haruţ, integralist în remiza România – Germania de la U21! Tineretul a părăsit neînvinsă EURO 2021

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

România U21 a remizat alb cu Germania U21, rezultat care a dus însă la eliminarea naţionalei pregătite de Adrian Mutu de la turneul final EURO 2021 din Ungaria şi Slovenia. „Tricolorii mici” au fost depăşiţi la golaveraj atât de adversarul de azi de la Budapesta, cât şi de către Ţările de Jos, toate trei afându-se, în schimb, la egalitate de puncte – 5.

Suspendat pentru cumul de „galbene”, timişoreanul Marius Marin a fost indisponibil azi.


A rămas însă titular un alt jucător originar de pe Bega, Denis Haruţ, care a făcut un meci solid şi a fost integralist, de această dată în flancul stâng al defensivei naţionalei de tineret.

România a avut mai puţine ocazii şi o forţă ofensivă redusă contra nemţilor, care pe final au ratat şi un penalti. Germania U21 a mai trimis încă o dată mingea în bară din acţiune – bară a fost şi la lovitura de pedeapsă.

„Tricolorii mici” aveau nevoie de victorie, o remiză de la 2-2 în sus ca Ţările de Jos să se împiedice în partida cu Ungaria, dar olandezii s-au impus cu 6-1. La clasamentul în trei, toate echipele având cinci puncte, România a rămas în afara competiţiei deşi nu a pierdut (a învins Ungaria 2-1 şi a mai remiza o dată, cu Ţările de Jos – 1-1, atât Haruţ, cât şi Marin, ultimul din postura de căpitan, au evoluat în acele jocuri).

ROMÂNIA U21: 1. A. Vlad (Cpt) – 19. Vlădoiu, 4. Al. Pașcanu (5. Drăgușin, 63), 13. D. Ciobotariu, 16. Haruț –14. Oaidă, 6. Dulca (10. Moruțan, 57), 18. Itu (11. A. Ciobanu, 45) – 22. Olaru, 21. Ad. Petre (17. Oct. Popescu, 76), 20. Mățan. Selecționer: Adrian Mutu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.