Timișorenii de la Phaser au revenit în atenția melomanilor cu piesa „Copilul...

Timișorenii de la Phaser au revenit în atenția melomanilor cu piesa „Copilul lunii”, care este inclusă pe albumul lor de debut

0
DISTRIBUIȚI

Primul album al formației timișorene Phaser, „Început de Univers“ – lansat la sfârșitul lunii februarie – are parte de un videoclip de promovare a noului single „Copilul lunii“.

„«Copilul lunii» este o poveste în care dragostea, misterul și fantasticul creează împreună o atmosfera unică și emoționantă. Ne-am dorit să surprindem ambianța dramatică a piesei printr-un videoclip pe măsură. A fost poate unul din videoclipurile pentru care am muncit cel mai mult, dar am avut norocul să putem filma în câteva peisaje de iarnă superbe și credem că a meritat! Mulțumim echipei Sebastian Maru Films din Timișoara și tuturor celor care ne-au susținut!”, au transmis membrii trupei.

Cele 16 piese care se regăsesc pe debutul trupei au fost compuse pe parcursul anului 2020, iar titulatura albumului a rezultat în urma unui brainstorming, fiind inspirat din refrenul piesei Sânge rece. Chiar dacă în ultimii ani membrii trupei au ajuns în atenția melomanilor cu o serie de piese, „Început de Univers” este primul material discografic lansat de Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Barzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Solista grupului Phaser Foto.


Facebook Phaser

Solista grupului Phaser, Carina Dumitru, a crescut într-o familie pasionată de notele muzicale și a evoluat pentru prima oară alături de colegii ei din Phaser în data de 8 martie 2007. După terminarea liceului membrii Phaser s-au mutat la Timișoara la facultate și au fost invitați să cânte în diverse cluburi din orașul nostru abordând o serie de cover-uri. Primul videoclip oficial al trupei Phaser, Pour toi et moi, a fost lansat la începutul anului 2013, iar în filmările acestuia au fost implicate peste 30 de persoane, printre care s-au numărat şi câţiva artişti timişoreni ca George Hora, Kamelia, Anastasia Sandu sau Vali Florea. În 2017, după ce au lansat câteva melodii care au prins tot mai mult la public, membrii formației Phaser au început o colaborare alături de labelul MediaPro Music, materializată prin piesa „Alerg“, produsă în studioul HaHaHa Production. Mai apoi, formația a filmat două videoclipuri cât se poate de interesante, unul în Islanda, pentru piesa Călători și unul în Japonia pentru „Indestructibil“. Anul trecut, trupa a susținut două concerte la Timișoara, într-un… tramvai, și a avut recitaluri în cadrul Embargo Hub și Flight Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.