Timișorenii inventivi, invitați să se înscrie la o nouă ediție Climate-KIC

Timișorenii inventivi, invitați să se înscrie la o nouă ediție Climate-KIC

0
DISTRIBUIȚI

În calitate de partener oficial România al Programului EIT Climate-KIC, CCIA Timiș, invită potențialii candidați să propună idei novatoare pentru un loc în marea finală a competiției internaționale ClimateLounchpad 2021, cea mai mare competiție de idei novatoare prietenoase cu mediul, care are drept scop dezvoltarea potențialului de tehnologii și crearea unor oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efecteor schimbărilor climatice. Acest program european își propune să susțină inovațiile care vor duce, în viitor, la emisii scăzute de dioxid de carbon. Vor fi selectate cele mai bune idei iar echipele care le-au promovat vor participa la un program intensiv susținut de lectori internaționali, unde vor avea posibilitatea să-și prezinte și să-și susțină ideile și să urmeze diverse cursuri.


Vor fi organizate, în mediul virtual, competiții la diferite nivele iar la Marea Finală Globală, echipele cu cele mai bune idei, evaluate de un juriu internațional, vor dobândi vizibilitate în fața viitorilor clienți și a potențialilor investitori.

Termenul limită de înregistrare este data de 30 aprilie 2021 iar detalii despre posibilitatea de acces la program și înscrieri se găsesc pe www.climatelounchpad.org.

De asemenea, Camera de Comerț Industie și Agricultură Timiș și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara organizează în data de 25 martie, cu începere de la ora 11,00, un semniar online de informare dedicat reglementărilor și modificărilor legislative din domeniul fiscal, cu impact asupra activității agenților economici. Tema dezbaterii este „Modificări legislative în domeniul fiscal” iar seminarul va fi susținut de reprezentanți ai DGRFP Timișoara.Înregistrarea la seminarul care se va desfășura pe platforma gratuită ZOOM se face accesând acest link, iar participarea la eveniment este gratuită. Detalii suplimentare se pot obține la telefon 0372.185.285 sau la adresa de e-mail lbarbu@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.