Tinerii selecţionaţi la naţionala U19 de la ASU Poli şi Ripensia au...

Tinerii selecţionaţi la naţionala U19 de la ASU Poli şi Ripensia au evoluat în remiza albă cu Serbia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru / Sportpictures

România U19 a întâlnit reprezentativa similară a Serbiei într-un joc amical disputat la Arad, pe stadionul „Francisc Neuman”. „Tricolorii” mici au remizat alb la capătul unui joc în care au fost implicaţi şi trei tineri jucători de la divizionarele secunde ASU Politehnica şi Ripensia. Portarul Otto Hindrich, chemat de la alb-violeţi, a fost titular, în timp ce jucătorii de câmp Cosmin Gladun şi Ionuţ Vasluian, ambii de la roş-galbeni, au fost folosiţi în repriza secundă.

Hindrich (18 ani), goalkeeper împrumutat de ASU Poli de la CFR Cluj, şi integralist în poarta alb-violeţilor în meciurile din 2021, s-a achitat bine de sarcini în prima parte a întâlnirii.


Portarii implicaţi în meci nu au fost foarte solicitaţi de-a lungul partidei. Cei doi jucători ai Ripensiei, Gladun şi Vasluian, au intrat în meci pentru repriza a doua şi au adus un plus la construcţie. România U19 putea să se impună chiar în prelungiri, la ultima fază, când Suciu a trimis cu capul puţin pe lângă poarta adversă. Tot din zona de vest a ţării au fost selecţionaţi Nicolae Sima (CSM Reşiţa) şi Samuel Popa (Şoimii Lipova), primul titular, al doilea, folosit de asemenea în partea secundă a meciului.

Acţiunea naţionalei U19 la Arad vine şi în contextul în care UEFA a anulat desfăşurarea Campionatului European sub 19 ani în anul 2021,  care era programat să se dispute în ţara noastră, în contextul pandemiei Covid-19.

ROMÂNIA U19: 1. Hindrich – 2. Iana, 15. Chilili, 5. I. Mitran, 4. Stefanovici – 24. Casiadi-Bako, 17. Pănoiu – 20. Șerbănescu, 10. Fl. Bălan, 8. Sima – 7. I. Stoica (cpt). Selecționer: Daniel Oprescu. Rezerve: 12. Tătaru, 3. Gladun, 6. Buta, 9. Suciu, 11. Vasluian, 14. Pascu, 16. S. Popa, 18. Botorok, 19. M. Danciu, 21. Văsălie, 22. Cornel Ardei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.