Trei sfaturi pentru a cumpăra un pulover de calitate

Trei sfaturi pentru a cumpăra un pulover de calitate

0
DISTRIBUIȚI

Vremea este rece, iar sezonul puloverelor este în plină floare. Dețineți pulovere pe care le iubiți? Dacă răspunsul este nu – atunci vă veți bucura de acest articol, deoarece ne concentrăm pe 3 lucruri pe care trebuie să le căutați atunci când cumpărați pulovere de bărbați de calitate. Ideea este să dețineți pulovere pe care le iubiți atât de mult încât le veți purta până se vor destrăma!

Când vorbim de pulovere barbati, majoritatea bărbaților se gândesc doar la puloverul clasic și generic pe care îl poartă deasupra unui tricou alb sau alt strat de bază. Acesta este un punct bun de plecare, dar există atât de multe alte caracteristici și soiuri care intră în această piesă atemporală.

Materialul puloverului

Probabil cel mai important lucru pe care trebuie să îl căutați atunci când cumpărați un pulover este materialul din care este fabricat. Acest lucru este important, dat fiind că puloverele sunt făcute de obicei pentru a vă proteja de condițiile dure și de climatul rece. Materialul chiar joacă un rol în nivelul de căldură pe care vi-l va oferi.

Iată diferitele tipuri de material din care ar trebui să fie realizat puloverul dvs. și cele recomandate de noi:

Lână

Lâna este cel mai bun material pentru a oferi căldură. Cheia capacității sale de a reține căldura se bazează pe nivelul său de izolare. Lâna provine de la oi și a fost folosită de secole pentru a crea articole de îmbrăcăminte special pentru căldură.

Având în vedere diferitele clase de lână, recomandăm întotdeauna să mergeți cu cele pe care vi le puteți permite (lâna merino este un indicator excelent al calității). Lâna poate fi scumpă, dar senzația de lux este una fără egal, în comparație cu cele fabricate cu o calitate inferioară (definite ca lânile reciclate care utilizează o fibră mai scurtă).

Cașmir

Cașmirul este o altă formă de lână realizată din fibre extrase din capre de cașmir. Deși căldura oferită de cașmir nu este la fel de bună ca soiurile standard de lână, aceste pulovere asigură în continuare o retenție solidă a căldurii. Cașmirul este un material atemporal care se potrivește bine cu multe articole din dulapul dvs.

Alpaca

Fibra de alpaca a fost foarte populară în America de Sud timp de sute de ani. Cu proprietăți foarte asemănătoare cu lâna (căldura) și cașmirul (moliciunea), a fost folosit pentru a face poncho-uri, mănuși, pălării și pulovere de iarnă sau de mare altitudine.

Cu excepția cazului în care provin din America de Sud sau sunt fabricate de specialitate, puloverele Alpaca sunt mai greu de găsit.


Acest lucru se datorează producției reduse și lipsei de familiaritate cu fibrele Alpaca de către marii producători.

Bumbac

În primul rând, bumbacul este ieftin, ușor de întreținut, simplu de spălat, rezistent la uzură și ușor de găsit. Dacă sunt fabricate dintr-un bumbac de înaltă calitate, puloverele sunt excelente pentru vreme caldă sau o seară de primăvară / toamnă.

Cu toate acestea, bumbacul nu este o fibră făcută pentru a reține căldura. Odată ud, rămâne și se simte umed (în comparație cu lâna care poate reține 30% din greutatea sa în apă și nu se simte umedă).

Poliester și bumbac ieftin

O notă referitoare la amestecurile ieftine de bumbac și poliester care par a fi populare în societatea actuală ar fi că le este greu să-și păstreze forma, mai ales după mai multe cicluri de spălare.

Ar trebui să luați în considerare și lipsa capacității de a reține căldura. Există, totuși, unele pulovere grele și voluminoase din poliester și bumbac, care asigură o anumită retenție a căldurii.

Dimensiunea puloverului

Mărimea puloverului dvs. va dicta foarte mult modul în care va arăta pe dvs. Când căutați pulovere de bărbați, este important să faceți măsurători similare cu cele pentru o cămașă. Asigurați-vă că sunteți măsurat pentru:

  • Dimensiunea pieptului puloverului – Puloverul ar trebui să vă îmbrățișeze corpul, dar să nu vă restricționeze în niciun fel.
  • Lungimea totală a puloverului – Puneți pe cineva să măsoare de la spatele gulerului până la talie pentru a obține o dimensiune exactă.
  • Lungimea mânecii puloverului – Aceasta este de obicei măsurată de la omoplat până la osul încheieturii mâinii sau de la vârfurile umerilor până la osul încheieturii mâ

În cele din urmă, rețineți că multe țesături tind să se micșoreze după un ciclu de spălare sau două.

Stiluri de pulover

După cum am menționat mai devreme, există multe tipuri de pulovere disponibile pentru bărbați. Fiecare stil își are locul său, unele funcționând mai bine în medii specifice, comparativ cu altele. Iată 2 dintre cele mai populare.

Crew Neck

Puloverele crew neck sunt printre cele mai comune și formale stiluri pe care le puteți deține și, de asemenea, unul dintre cele mai simple. Este un stil clasic găsit în îmbrăcămintea pentru bărbați de sute de ani. Decolteul este rotund și are o bandă îngustă de nervuri.

Acesta este un stil frumos, minimal, care se potrivește ușor cu majoritatea îmbrăcămintei. Cu toate acestea, nu se potrivește bine cu cravatele și poate ciupi gulerele unor cămăși.

Decolteu în ​​V

Puloverul cu decolteu în ​​V lasă loc pentru o cravată vizibilă și, în majoritatea cazurilor, vârfurile unui guler de cămașă.

O variantă obișnuită a decolteului în V este designul Cardigan, cu o deschidere profundă la piept. Există, de asemenea, variante care nu se deschid în partea din față – acestea au, de obicei, o deschidere în V mai scurtă.

Lucrul grozav despre decolteul în V este nivelul său de versatilitate. Pot funcționa bine cu ținutele formale, dar pot fi purtate și ca strat de exterior, ceea ce le va oferi o senzație mai casual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.