Turneu caritabil „la FIFA” pentru sprijinirea spitalelor din Timişoara. ASU Poli, „U”...

Turneu caritabil „la FIFA” pentru sprijinirea spitalelor din Timişoara. ASU Poli, „U” Cluj şi Rapid, printre participante

0
DISTRIBUIȚI
Foto: captură Facebook (arhivă)

Situaţia îngrijorătoare din oraşul de pe Bega i-a mobilizat din nou pe internauţi. După meciurile de succes realizate de echipa Esports a Politehnicii cu Rapid sau Ajax anul trecut, primul fiind organizat pentru a strânge fonduri necesare Spitalului „Victor Babeş”.


Acum, alb-violeţii iau parte la un turneu de FIFA Pro Clubs denumit „Turneul pentru Timişoara”, prin care se doreşte sprijinirea spitalelor din oraş.

„Line-up-ul” e unul foarte atractiv pentru privitori. Pe lângă echipa timişoreană, la turneu participă şi echipele Esports ale cluburilor: FC Universitatea Cluj, SR Brașov, Club Altetic Oradea, FC Rapid 1923, FC Hermannstadt, Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni. Turneul va debuta pe 29 martie şi va fi transmis pe profilul de Facebook al postului TV Eurosport România. Comentariul va fi asigurat de Sergiu Șerban.

Cei care doresc să contribuie la lupta Timişoarei, oraş aflat de două săptămâni şi jumătate în carantină, cu coronavirusul, o pot face achiziţionând un tichet online la eveniment prin intermediul shop-ului Politehnicii.

La primul meci-eveniment online, în urmă cu aproape un an, s-au strâns aproape 5.000 de lei pentru lupta împotriva COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.