Ustensile din bucătărie, înșirate pe treptele Prefecturii Timiș, la un nou protest...

Ustensile din bucătărie, înșirate pe treptele Prefecturii Timiș, la un nou protest HORECA

1
DISTRIBUIȚI

Antreprenorii din industria ospitalității au „predat armele” în cadrul unui protest, vineri dimineață, în fața Prefecturii Timiș, împotriva prelungirii carantinei în Timișoara. O decizie în acest sens ar putea fi luată azi de Comitetul pentru Situații de Urgență.

Patronii și angajații din restaurante și localuri au aşezat pe treptele Palatului Administrativ tacâmuri, veselă, şorţuri şi bonete.

Reprezentanţii HORECA spun că afacerile lor sunt grav afectate de pandemie, până în pragul falimentului, iar carantina i-a blocat şi mai mult.

Aceştia se tem că membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş vor decide în azi o nouă prelungire a carantinei, ţinând cont de faptul că rata de infectare a continuat să crească, deşi au fost impuse restricţii.

„Nu sunt o revoluționară de felul meu, dar am susținut tot timpul dreptul de a fi liber.


 Astfel am percutat la orice s-a făcut în legătură cu «resuscitarea» HoReCa, din respect pentru inițiativă și din nevoia de schimbare. HORETIM, asociația oficială a domeniului HORECA din Timișoara, duce tot mai multe tratative cu oficialitățile. Localurile din Piața Unirii înființează o altă asociație și organizează un protest pașnic cel din imagine. Între timp, online circulă o petiție la care au aderat deja mii și mii de timișoreni”, a precizat Laura Cotelea, proprietara unui cunoscut restaurant.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.