Zboruri charter din Timișoara spre destinații de vacanță

Zboruri charter din Timișoara spre destinații de vacanță

1
DISTRIBUIȚI

Mai multe zboruri charter din Timișoara sunt anunțate în această vară.


Prima cursă urmează să plece sâmbătă spre Hurghada, Egipt.

Potrivit Aeroportului Internațional Timișoara, operatorii de turism au pregătit pentru vara acestui an mai multe curse charter de vacanță.

Primul zbor charter de vacanță, din acest an, cu plecare din Timișoara, va fi operat sâmbătă, 6 martie, spre Hurghada, Egipt.

Tour-operatorii și-au anunțat intenția de a organiza în această vară curse charter directe din Timișoara către Turcia (Antalya), Grecia (Creta-Heraklion, Rhodos, Skiathos), Tunisia (Hammamet) și Egipt (Hurghada).

„Le reamintim pasagerilor, ca în această perioadă pandemică și cu restricții de călătorie sau măsuri obligatorii de prevenire a răspândirii virusului, atunci când vine vorba de o călătorie cu avionul, să urmărească cu atenție toate informările oficiale transmise atât din partea autorităților române, cât și din partea autorităților țării de destinație. De asemenea, pasagerilor care vor opta să călătorească înspre destinații de vacanță, le recomandăm să țină cont și de indicațiile și informările reprezentanților operatorilor de turism de la care au achiziționat pachetul turistic”, transmite Aeroportul Internațional Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. in loc sa fie blocate 100% astfel de zboruri, plus cele „in interes de lucru” ale politicienilor, stam si ii lasam pe toti astia cu limbrici sa se plimbe, apoi behaie toti papagalii la televizor ca de fapt populatia nu respecta regulile IN PROPRIA TARA si ca ei sunt vinovati si ca vai vai ce se mai plimba tulpina p*lii din vreun colt al planetei. sugeti, ba, p*la! si plimbaretii, si politicienii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.