18 afgani, prinși de Poliția de Frontieră după ce au trecut Dunărea...

18 afgani, prinși de Poliția de Frontieră după ce au trecut Dunărea ilegal, cu o barcă de cauciuc achiziționată la un preț exorbitant din Serbia FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2035808238">

18 cetățeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 3 și 35 de ani, au fost prinși în Mehedinți, după ce au intrat ilegal în România, cu o barcă pe care au cumpărat-o din Serbia, traversând Dunărea.

Potrivit Poliției de Frontieră, polițiștii din Gîrla Mare, judeţul Mehedinţi, au descoperit în pădure, în dreptul km fluvial 849, un grup format din optsprezece cetăţeni străini.

Aceștia au fost duși la sediu pentru verificări.

Polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni din Afganistan, unsprezece adulți, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, şi șapte minori, cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani.

În cadrul cercetărilor, cetăţenii străini au declarat că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcaţiune cu motor, condusă de către unul dintre cetăţenii afgani și au plătit sume cuprinse între 2.000 şi 4.500 de euro de persoană unui conaţional în Serbia pentru a cumpăra barca.

Aceștia au mai spus că intenţionau să ajungă în ţări din Vestul Europei.

Cercetările în acest caz continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.