Amendă și dosar penal pentru o femeie din Timiș care a părăsit...

Amendă și dosar penal pentru o femeie din Timiș care a părăsit carantina și a fost găsită tocmai la București, pe Aeroportul Otopeni

1
DISTRIBUIȚI

Gest iresponsabil al unei femei în vârstă de 52 de ani din orașul Buziaș.


Deși în urma testării a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus la întoarcerea din străinătate, ea a plecat de acasă și nu a respectat măsura izolării impusă de DSP Timiș.

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, timișeanca nu a fost găsită acasă de agenții veniți să o controleze. Ea a fost amendată cu 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantină.

„În 5 aprilie, femeia a fost găsită pe Aeroportul Otopeni din București. Ea intenționa să plece din nou în străinătate, dar a fost adusă acasă. I-a fost întocmit și dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

  1. pai vaca aia de moldovean a zis asa: „Poate că nu e elegant să dau exemplul meu, dar această mască purtată un an de zile în spitalul de boli infecțioase, unde a fost doar patologie COVID, m-a ajutat să nu fac boala. Eu nu m-am îmbolnăvit de COVID doar purtând mască și respectând regulile elementare”
    deci? masca nu mai e valabila in cazul asta, nu? nici pentru aia care a parasit carantina, nici pentru restul pasagerilor? ca daca e sa ne luam dupa vaca moldovan, nu se imbolnavea nimeni pe avion daca purtau toti masca. deci ce rost au restrictiile atata timp cat purtam masca, nu? concluzia e ca moldovan ori minte, ori e proasta de bubuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.