Aniversare în „familia” formației Cargo: tobarul Tavi Pilan împlinește o frumoasă vârstă

Aniversare în „familia” formației Cargo: tobarul Tavi Pilan împlinește o frumoasă vârstă

0
DISTRIBUIȚI

Octavian Pilan, tobarul formației Cargo, împlinește astăzi 54 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La Mulți Ani. Născut în data de 15 aprilie 1967 la Arad, Tavi este un pilon de bază al legendarei formații și a împlinit anul trecut 30 de ani de când „bate toba“ alături de ei.

„Nu am moștenit pe nimeni, sunt singurul care are tangență cu muzica în familie. Primul instrument de care am avut parte a fost vioara. A fost dorința mamei mele, dar cu siguranță nu și a mea.


Am rezistat trei ani, după care trepiedul pentru note a devenit stativ, cutia de tablă în care erau creioanele colorate s-a transformat în cinel, scaunul din bucătărie, în tobă mică, lingurile de lemn, în bețe. Așa a arătat primul meu set de tobe. La Școala Populară de Artă am ajuns pe la 15-16 ani, iar primul eveniment în care am apărut în fața publicului a avut loc după câteva luni și nu a ieșit prea bine. În 1990, prin primăvară, am participat cu formația Pacific în concursul organizat de Fun Radio la București, unde Cargo erau invitați. Acolo am avut primul contact cu Adi Bărar, iar în septembrie am devenit tobarul formației Cargo”, a spus artistul în cadrul unui interviu acordat PRESSALERT.ro, pe care îl puteți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.