Aproape 1.500 de doze administrate în primele 16 ore din maratonul vaccinării...

Aproape 1.500 de doze administrate în primele 16 ore din maratonul vaccinării anti-COVID de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ieri, la ora 16.00, cu o coadă de câteva sute de persoane, a început la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara un maraton al vaccinării anti-COVID-19. Acțiunea se va derula fără întrerupere până luni dimineața la ora 8.00.

Faptul că se pot vaccina fără programare, prezentându-se doar cu buletinul, a fost un imbold suficient pentru timișoreni, dar nu numai, prezentându-se pentru inoculare atât cetățeni din alte localități cât și străini aflați în România pentru studii sau muncă.


Astfel, în primele 16 ore ale campaniei puse la cale voluntar de comunitatea medicală din Timișoara au fost administrate 1.452 de doze de vaccin produs de Pfizer, dintre care 305 peste noapte.

Vă reamintim că, până luni dimineața la ora 8.00, cei care doresc să se vaccineze anti-COVID sunt așteptați la Centrul de Afaceri aflat peste drum de Sala „Constantin Jude” din Timișoara. Este nevoie doar de buletin, pentru că doritorii se pot prezenta fără programare, însă și cei deja programați se pot vaccina în cadrul acestui maraton, doza urmând să fie „bifată” automat pe platforma de programare. Centrul de vaccinare va fi deschis non-stop, iar cei care doresc să vină pe timpul nopții pot circula cu o declarație pe proprie răspundere în care menționează scopul și destinația călătoriei. Sunt încurajați să vină și minorii între 16 și 18 ani, însoțiți de un părinte sau singuri, dar cu un acord scris al acestora pentru vaccinare. Mai multe detalii despre această campanie puteți citi AICI.

UPDATE 2.300 de persoane s-au vaccinat până sâmbătă la prânz în cadrul Maratonului vaccinării de la Timișoara, anunță platforma RO Vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.