Aquatim anunță presiune scăzută la robinetele mai multor clienți din județ. Un...

Aquatim anunță presiune scăzută la robinetele mai multor clienți din județ. Un sat rămâne temporar fără apă

0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, între orele 8 – 16, se va sista livrarea apei în localitatea Chizătău, datorită lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervorului și rețelei de apă.

Tot miercuri, între orele 9 – 14, presiunea va fi scăzută în localitățile Poieni, Crivina de Sus și Pietroasa, datorită lucrărilor de spălare și dezinfectare a rețelei de apă.

Miercuri, 14 aprilie, între orele 9 – 13, presiunea va fi scăzută în localitatea Ohaba-Forgaci, datorită lucrărilor de spălare a rezervorului de înmagazinare apă.

De asemenea, în 14 și 15 aprilie, între orele 8 – 16, în localitatea Colonie Pini 2 se vor efectua lucrări de spălare a forajului.


Pe durata lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă.

În zilele de 15 și 16 aprilie, în localitatea Chevereșu Mare se vor efectua lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și de spălare și dezinfecție a rezervorului de înmagazinare apă. Ca urmare, pe 15 aprilie, între orele 8 – 15, presiunea apei va fi scăzută, iar pe 16 aprilie, între orele 8 – 17, se va opri furnizarea apei.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.