ASU Politehnica, gratitudine faţă de medici. Alb-violeţii îi aşteaptă gratis pe stadion...

ASU Politehnica, gratitudine faţă de medici. Alb-violeţii îi aşteaptă gratis pe stadion când va fi permis accesul publicului

0
DISTRIBUIȚI

De la începutul pandemiei, clubul timişorean s-a implicat în diverse campanii de combatere a virusului. Astăzi, ASU Politehnica a reacţionat cu o propunere inedită după ce în ultima vreme medicii au fost denigraţi în spaţiul public. Clubul alb-violet îi învită gratis în tribune pe cei care lucrează în spitale, pe termen nelimitat, din momentul în care spectatorilor le va fi permis din nou accesul la evenimentele sportive.

ASU Poli s-a implicat de la început în lupta contra pandemiei, fie prin strângeri de fonduri online, fie prin voluntariat din partea celor mai apropiaţi suporteri. Clubul timişorean arată că nu stă impasibil după ce eforturile celor care salvează vieţi au fost de multe ori duse în derizoriu. „În spatele măştilor şi a echipamentelor de protecţie cu care s-au obişnuit de mult, salvatorii noştri sunt totuşi nişte oameni. Iar din păcate eforturile lor nu au fost mereu apreciate aşa cum meritau. Nedreptăţile din spaţiul public la adresa celor care acum ar trebui să fie consideraţi adevăraţi eroi nu ne pot lăsa impasibili”, se arată pe site-ul Politehnicii.

Alb-violeţii, în semn de solidaritate cu cei din sistemul medical, îi aşteaptă pe medici la meciuri pe stadion, accesul lor urmând să fie gratuit pe baza legitimaţiei de serviciu.


Acest lucru se va întâmpla, bineînţeles, din momentul în care accesul pe arene va fi din nou permis de către autorităţi.

„Clubul nostru a încercat de la începutul pandemiei, prin mijloacele sale, să vină în sprijinul spitalelor. Şi chiar dacă gestul nostru putea fi considerat o picătură într-un pahar cu apă, ne place să credem că a fost un exemplu despre cum ne putem ajuta în cadrul comunităţii. Acum, când încercăm să zărim “lumina de la capătul tunelului” şi sperăm să revenim într-un viitor cât mai apropiat la viaţa de dinainte, Politehnica Timişoara a decis să ofere acces liber personalului medical la meciurile de acasă ale alb-violeţilor, în baza legitimaţiei de serviciu şi pe termen nelimitat, din momentul în care se va permite din nou desfăşurarea partidelor cu spectatori în tribune!”, se mai arată pe sspolitehnica.ro.

Formaţia susţinută şi financiar de druckeri se află în lupta pentru promovarea în Liga I în această primăvară, remizând la Călăraşi (scor 0-0) în primul meci din faza play-off-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.