Bărbat din Timiș, arestat preventiv pentru trafic de migranți. Ce sumă a...

Bărbat din Timiș, arestat preventiv pentru trafic de migranți. Ce sumă a cerut pentru un transport

2
DISTRIBUIȚI

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, ieri, „punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul C.M., aflat în stare de reținere pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți”.

„În fapt, s-a reținut că în data de 28 aprilie 2021, în jurul orelor 8:30, în schimbul sumei de 200 lei, inculpatul C.M.


ar fi transportat cu autoturismul, în apropierea localității Cruceni, nouă migranți de origine afro-asiatică care au trecut fraudulos granița din Serbia în România, cu intenția de a ajunge ulterior, în mod ilegal, în Europa de Vest”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Astăzi, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă în fața judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii continuă cercetările în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. TIBI…TACI DREC DIN GURA…ESTI MAI PROST K LIMBA SUSA…cum poti fi asa kretin(pedepse mai mari k VIOLATORII) chiar ma uimeste prostia ta din dovleacul ce il ai pus pe gat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.