Bărbat, prins în flagrant de polițiștii locali din Timișoara după ce a...

Bărbat, prins în flagrant de polițiștii locali din Timișoara după ce a a furat dintr-un magazin

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au surprins, miercuri, în flagrant, un bărbat care încerca să fugă dintr-un magazin aflat pe bd.


General Ion Dragalina după ce a furat mai multe produse.

Bărbatul a fost reținut imediat și legitimat. El are 43 de ani și este din comuna Sânandrei. De altfel, asupra sa au fost găsite produsele sustrase din magazinul Mega Image, despre care agenta de pază a societății a declarat că bărbatul a încercat să le treacă de casa de marcat fără a le prezenta.

Bărbatul a fost predat pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt polițiștilor de la Secția 4. Ulterior a fost prezentat procurorului și reținut pentru 24 de ore.

Mai mult decât atât, bărbatul mai are la activ două furturi dintr-un magazin de haine din Iulius Mall și din magazinul DM de pe Calea Circumvalațiunii comise la finalul anului trecut, pentru care este, de asemenea, cercetat.

2 COMENTARII

  1. Cam trasa de păr știrea. In primul rand NU polițiștii locali l-au prins cu vânzătoarea magazinului ,tot ea fiind ceea care a anunțat popândăii locali.
    Meritele acestor ” locali” sunt inexistente !

  2. Nu contestam vinovatia sau nevinovatia individului, dar noi ca popor mai facem mult sex oral cretinilor de parlamentari ce ne amaneteaza miliarde de euro constant? Sau acolo nu e flagrant si na, politia comunitara, stelara de care o fi nu are ochisori si e covid, e greu stim. Luati cu paine !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.