Campania „Tu poți renunța?” continuă la Timișoara. Se adună alimente și haine,...

Campania „Tu poți renunța?” continuă la Timișoara. Se adună alimente și haine, dar e nevoie și de o sobă

0
DISTRIBUIȚI

O păpușă, o mașină cu telecomandă, dulciuri. Lucruri banale pentru majoritatea copiilor din oraș, însă unii micuți, ai căror părinți se luptă cu sărăcia, doar visează la ele. Poate să le aducă Iepurașul? Acest lucru ar fi posibil doar cu sprijinul oamenilor cu suflet mare care donează hrană și îmbrăcăminte

Două familii din Timișoara au primit astăzi alimente, îmbrăcăminte, dulciuri și jucării oferite de timișorenii care s-au alăturat Campaniei „Tu poți renunța?” inițiată de către Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

„O mamă singură cu patru copii de 2, 4, 6 ani și respectiv o fetiță de patru luni, din zona Muzicescu, aflată în monitorizarea Serviciului Management de Caz copil și familie, ne-a explicat plină de recunoștință pentru cele primite astăzi de la timișoreni, că nevoia cea mai mare este o sobă pe lemne.


Aceasta reprezintă singura sursă de încălzire și de gătit a familiei. Cea veche a fost cârpită de prea multe ori, ajungând într-o stare care nu mai permite altă reparație, fumegând și punând în pericol sănătatea copiilor și a ei”, a precizat Corina Eva, purtătorul de cuvânt al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

O altă familie, din zona Freidorf, care numără patru membri, le mulțumește tuturor timișorenilor care au contribuit la ajutorul primit azi constând în alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte.

„Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara le mulțumește tuturor timișorenilor cu suflet mare, care se alătură în continuare campaniei de donații „Tu poți renunța?”, a transmis Corina Eva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.