Colterm se pregătește să oprească furnizarea de căldură, odată cu creșterea temperaturilor

Colterm se pregătește să oprească furnizarea de căldură, odată cu creșterea temperaturilor

0
DISTRIBUIȚI

Prognozele meteo pentru următoarea perioadă arată că temperaturile în timpul zilei vor depăși 20 de grade Celsius și cele nocturne vor depăși 10 grade Celsius. Astfel, Colterm anunță încheierea sezonului de încălzire 2020-2021.

De joi, 29 aprilie, ora 9, va fi întreruptă furnizarea încălzirii din sistemul centralizat de distribuție, pe raza Timișoarei, pentru cei 42.000 de abonați ai companiei de termoficare.

În cazul în care, în următoarea perioadă, temperaturile exterioare vor înregistra valori scăzute, care ar afecta confortul termic al populației, Colterm poate relua, conform regulamentului de furnizare, livrarea încălzirii.

„În speranța că am reușit să asigurăm și în acest sezon de iarnă confortul termic necesar tuturor clienților, vă recomandăm ca pe timpul verii să efectuați lucrările necesare în vederea creșterii eficienței utilizării energiei termice în imobile.


De asemenea, vă reamintim că specialiștii companiei noastre vă stau la dispoziție pentru consultații în privința îmbunătățirii instalațiilor interioare sau eficientizării funcționării acestora, având și posibilitatea punerii acestora în practică, la cele mai bune prețuri. Cei care doresc să afle detalii despre serviciile oferite de COLTERM S.A. o pot face la punctele de lucru din cele două mall-uri, la sediul central al societății de pe strada Joseph Lonovici nr. 4 sau pe www.colterm.ro”,  au transmis, astăzi, reprezentanții companiei de termoficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.