Concurs de arte vizuale dedicat copiilor, la Timișoara

Concurs de arte vizuale dedicat copiilor, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

„Casa de Cultură într-o Timișoară europeană”, este tema unui inedit concurs lansat de oficialitățile orașului de pe Bega, care se adresează copiilor cu vârsta între 8 și 15 ani.

„Încercați să vă închipuiți cum ar trebui să arate Casa de Cultură a orașului nostru în anul 2023, când Timișoara va fi capitală europeană a culturii. Apoi desenați sau pictați, pe o coală A4, ce vă trece prin cap, pe tema «Cum îți imaginezi Casa de Cultură în Timișoara viitorului?». Nu este obligatoriu să porniți de la aspectul actual al Casei de Cultură, ci pictați ce credeți că v-ați dori de la un astfel de loc, ce ar trebui să însemne el pentru voi și pentru oraș și cum ar trebui el să arate într-un moment atât de important, precum anul în care orașul nostru va fi capitală europeană a culturii.


Trimiteți-ne lucrările pe adresa office@timisul.ro până în 3 mai, cu mențiunea »concurs». Nu uitați să specificați în mail numele și prenumele, școala, clasa și numele profesorilor voștri de desen. Avem nevoie de ele, deoarece toți participanții și îndrumătorii lor vor primi diplome. Și, pentru că bucuria oricărui artist e deplină doar atunci când creația sa ajunge la cei din jur, vestea bună e că lucrările cele mai frumoase vor fi multiplicate pe cartoline și dăruite locuitorilor Timișoarei chiar pe 9 mai, de Ziua Europei, însoțite de povestea Casei de Cultură din Timișoara. Sute de timișoreni vor afla, așadar, despre talentul vostru și dăruirea profesorilor care vă coordonează”, au transmis organizatorii acestui concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.