Două inspectoare de la Protecția Consumatorului Timiș, condamnate pentru corupție. Ce fapte...

Două inspectoare de la Protecția Consumatorului Timiș, condamnate pentru corupție. Ce fapte au comis

2
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a dat sentința, astăzi, în dosarul DNA în care două inspectoare de la Oficiul pentru Protecția Consumatorului Timiș au fost trimise în judecată pentru luare de mită.

Vă reamintim că totul a pornit de la denunțul patroanei unui salon de înfrumusețare din centrul Timișoarei care a fost verificată de Maria Pârvulescu și Marinela Iliaș, care a și condus, în trecut, comisariatul Timiș al OPC.


Acestea i-au spus patroanei că au venit în urma unei sesizări și că, în mod normal, ar trebui să-i dea o amendă usturătoare și să-i suspende activitatea. Patroanei i s-a oferit și o altă variantă – să primească avertismente și, în schimb, cele două să beneficieze gratuit de servicii de coafură, manichiură, pedichiură gratuit timp de un an de zile. Pârvulescu a cerut să-i fie plătit și un bilet de avion dus-întors pe ruta Timișoara – București deoarece trebuia să meargă într-o delegație și o ședință de epilare definitivă.

Maria Pârvulescu a fost găsită de săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată, șapte acte materiale, și condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile, în cadrul Primăriei Giroc sau Primăriei Timișoara.

Marinela Iliaș a fost găsită vinovată de săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată, două acte materiale, și condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, fiind de asemenea obligată să execute 80 de zile de muncă în folosul comunității la Primăriile Lugoj sau Timișoara. Sentința nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

2 COMENTARII

  1. De ras . Ce sa mai zic . Mare corupție. Cei care fura engro din banul public din licitatii umflate si aranjate nu avem nici un rezultat .
    Felicitări

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.