Cristi Iakab a lansat o piesă cu un mesaj în ton cu...

Cristi Iakab a lansat o piesă cu un mesaj în ton cu vremurile pe care le trăim: „Sub același cer”

0
DISTRIBUIȚI

Reșițeanul Cristi Iakab, artistul cunoscut melomanilor pentru o serie de implicări în proiecte interesante de-a lungul anilor, a lansat o piesă nouă care transmite un mesaj cât se poate de în ton cu vremurile pe care le trăim.

„Piesa aceasta am făcut-o fiindcă mă doare foarte tare ceea se întîmplă în ultima vreme… să văd cum lumea s-a divizat atât de mult în ultimii ani. Și nu neapărat de când avem pandemia. Mie personal nu mi se pare în regulă să mergem pe un drum îngust, pe un drum care ne încalcă drepturile fundamentale, sub niciun pretext. După un an de restricții cred că oamenii au luat-o puțin razna… și e periculos… că se pot transformă în te miri ce. Ideea e că nu suntem toți la fel. Din multe puncta de vedere. Există doar un singur drum? Mie, aici îmi dă cu virgulă. Fiecare dintre noi căutăm fericirea. Oricât ai fi de educat sau de inteligent, trebuie mereu să îți pui la îndoială judecata, pentru că îndeosebi atunci când te duce capul trebuie să fii foarte vigilent.


Să nu îți scape ceva. Dacă vine vorba de pericol, instiinctul este cel care te va salva. N-ai timp să stai să te gândești. Instinctul este cea mai bună armă care o poți folosi împotriva pericolului”, a spus muzicianul.

Artistul născut în 27 mai 1978 a fost atras de muzică încă din copilărie și după ce a petrecut câţiva ani în Elveţia, unde a început să cânte în diverse trupe, în 1994 s-a întors în ţara noastră.și a încântat melomanii cu o serie de apariții în cluburi sau în cadrul unor festivaluri. Din cauza pandemiei, Cristi Iakab a părăsit țara noastră din nou și cântă pe străzile orașului Basel din Elveția.

„După un an de stare de urgență lockdown și din astea… eu m-am resemnat. Cred că se poate întâmpla orice… dacă ar fi să mor aș prefera să o fac liber, nu în casă ca un șoricel… n-am fost niciodată fricos. Respect toate măsurile pe care le consider că îmi fac bine și mă ajută. Mă pregătesc să revin acasă de Paște. Să fiu alături de familie. Sper să pot rămâne acasă. Dacă ni se va da dreptul să ne reluăm activitatea, rămân cu mare drag. În caz contrar, o să fiu nevoit să plec din nou. Cu piesa asta am vrut să dau un mesaj pozitiv… Să ne gândim de două ori, și o tabără și cealaltă”, ne-a declarat Cristi Iakab.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.