ASU Politehnica a clacat la Mioveni. Dan Alexa şi-a anunţat demisia după...

ASU Politehnica a clacat la Mioveni. Dan Alexa şi-a anunţat demisia după joc: „Sunt principalul vinovat”

1
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica aştepta declicul în Argeş, în schimb situaţia s-a înrăutăţit pentru alb-violeţi, care au fost umiliţi de CS Mioveni, scor 0-4, deşi timişorenii au avut şi superioritate numerică în repriza secundă. Dan Alexa şi-a asumat responsabilitatea degringoladei imediat după joc şi şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor principal al echipei.

Lucrurile nu păreau să ia întorsătura care au luat-o în prima parte a partidei. Alb-violeţii au fost lipsiţi de Ignea, indisponibil medical, şi au jucat tot 3-5-2, precum cu Rapid, dar a ieşit mai rău. În minutul 23 juniorul Măr l-a surprins pe omologul său U18 din poarta bănăţenilor cu un şut din exteriorul careului, apoi pe finalul reprizei Coşereanu a mărit avantajul. Deşi gazdele au rămas din minutul 55 în zece oameni, prin eliminarea lui Oancea, care l-a „capsat” pe Axente, tot Mioveniul a punctat. Mai întâi Rusu a taxat eroarea monumentală a lui Popovici în minutul 66, apoi în final, când alb-violeţii parcă nu credeau nici ei nici măcare în golul de onoare, a venit rândul lui Işfan să se distreze cu defensiva altădată de invidiat.

ASU Poli a rămas ultima, tot cu 33 de puncte şi primeşte sâmbătă (ora 12.30) vizita altei codaşe din Top 6 (până acum) FK Csikszereda, în runda a patra a play-off-ului.

CS Mioveni: I. Popescu – Oancea, Iacob, Gherghe (cpt.), Burnea (13, Șerbănică) – Coşereanu (77, Işfan), D.


Toma (77, M. Șerban), Vereș (77, Chindriş), Măr – B. Rusu, Blănaru (57, Rădescu). Pe bancă: Ducan – Massaro, S. Ivan, T. Coman. Antrenor: Alexandru Pelici

ASU Politehnica: Hindrich – Bocșan, Mera (cpt., 46 Munteanu), Scutaru – D. Radu, Casado, Cioinac (46, Ivanovici), Codrea, Popovici (70, Radunovic) – Plazonja (46, Manea), Axente. Pe bancă: Păduraru – Coadă, R. Rus, Jurj, Pamfile. Antrenor: Dan Alexa

Dan Alexa „pas în lateral”

Antrenorul lui ASU Politehnica, criticat aspru în ultima vreme, a renunţat la mandat imediat după joc. Dan Alexa şi-a asumat rezultatele şi a spus că altfel va ajuta în continuare clubul susţinut de suporteri şi UPT cu ce poate.

„Un rezultat ruşinos, mai ales după manieră, şi dacă rămâneam 11 la 11 nu aveam voie să pierdem cu 4-0. Rezultat pe care mi-l asum, sunt principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat astăzi. Când am venit la Poli am crezut foarte mult în promovare, mă simţeam dator Timişoarei. Iubesc Poli, sunt parte din ea! Cred că trebuie produs un şoc şi sunt două variante: să înceapă o reconstrucţie sau să renunţ eu. Dar sunt jucători aici care au rămas lângă echipă atunci când a fost greu. Sunt jucători care au trecut, un statut, îi respect foarte mult şi-i apreciez. Am hotărât ca decât să se renunţe la unii mai bine plec eu. Pentru că este şi un club altfel, cu mult voluntariat, oameni care de foarte multe ori îşi dau familiile la o parte pentru a ajuta Poli. Am făcut-o şi eu până în momentul acesta. Repet, iubesc Poli şi trebuie să ne gândim până la urmă ce e mai bine pentru ea.

Eu o să fiu alături de Poli în toate variantele, repet, Poli nu înseamnă nici Alexa, nici x, nici y. O să ajut cu ce pot. O să fiu aproape de ei. M-am legat sufleteşte mai mult, pentru că sunt nişte oameni care ajută echipa. Poli îşi va vedea de drum şi sperăm să readucem Poli cândva în prima ligă. Ce e cert e că am făcut un pas lateral, o să rămân alături de Poli, doar că am luat o pauză pentru că în orice variantă, aşa cum e logic, după o asemenea înfrângere şi un obiectiv aproape compromis sunt cele două variante de care am spus…”, a declarat Dan Alexa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.