Culturi de canabis descoperite de procurorii DIICOT în trei locații din vestul...

Culturi de canabis descoperite de procurorii DIICOT în trei locații din vestul țării. Trei persoane au fost reținute FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-373011846">

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus astăzi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui număr de trei inculpaţi, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri de risc.

„În fapt s-a reţinut că, în perioada 1 martie – 14 aprilie 2021, inculpaţii au cultivat droguri de risc, fără drept și în scop de comercializare, în trei imobile situate pe raza judeţului Arad. În urma perchezițiilor efectuate în cauză, au fost ridicate și indisponibilizate 331 de plante de cannabis, 810 grame de masă vegetală uscată de canabis, 700 de lei, ustensile destinate culturilor indoor de cannabis (saci cu îngrășăminte, bidoane cu fertilizatoare, lămpi pentru căldură, ventilatoare, transformatoare, tubulatură), râșnițe și cântare”, a transmis DIICOT. În cursul zilei de astăzi, inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Secției 6 de Poliție Rurală Beliu – I.P.J. Arad, precum și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

Oamenii legii fac precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.