Debut în forță la maratonul de vaccinare anti-COVID de la Timișoara FOTO

Debut în forță la maratonul de vaccinare anti-COVID de la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Succes peste așteptări în deschiderea maratonului de vaccinare anti-COVID-19 care are loc în aceast weekend la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Astfel, la ora 16.00, ora anunțată pentru deschiderea fluxurilor de vaccinare, câteva sute de oameni erau deja aliniați la coadă pentru imunizarea anti-coronavirus fără programare, doar cu buletinul.

„Este un gest pe care comunitatea medicală îl face față de concetățeni, un gest de empatie, de solidaritate și de responsabilitate. Vrem, ca doctori, să resuscităm spiritul vaccinării, în Timișoara, zona de vest, și dacă se poate și în România”, a spus doctorul Dorel Săndesc, inițiatorul acțiunii.

Vă reamintim că de astăzi, de la ora 16.00, până luni dimineața la ora 8.00, timișorenii, dar nu numai, care doresc să se vaccineze anti-COVID sunt așteptați la Centrul de Afaceri aflat peste drum de Sala „Constantin Jude”. Este nevoie doar de buletin, pentru că doritorii se pot prezenta fără programare, însă și cei deja programați se pot vaccina în cadrul acestui maraton, doza urmând să fie „bifată” automat pe platforma de programare.


Centrul de vaccinare va fi deschis non-stop, iar cei care doresc să vină pe timpul nopții pot circula cu o declarație pe proprie răspundere în care menționează scopul și destinația călătoriei. Sunt încurajați să vină și minorii între 16 și 18 ani, însoțiți de un părinte sau singuri, dar cu un acord scris al acestora pentru vaccinare. Mai multe detalii despre această campanie puteți citi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.